Kasina Bar, vesti

Željko Vasić svake srede u klubu Kasina.

Od 15. januara, svake srede u klubu Kasina Bar zabavljaće vas popularni i šarmantni pevač Željko Vasić. Svi obožavaoci, a posebno obožavateljke moći će da uživaju u popularnim hitovima, kao što su “Voli me i ne voli me“, „Nisam od juče“, „Željo moja jedina“.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Da će se u Kasini svake srede tražiti mesto više garantuje popularnost ovog pevača, koji ima veliki broj vernih fanova. Naime, popularni Željko je 10. decembra proslavio svoj 34. rođendan, a taj divan dan posebno mu je ulepšao obožavalac koji ga je iznenadio jednim pravim malim poslastičarskim remek-delom: "raspevanom" rođendanskom tortom. Na ukusnoj poslastici bilo je sve što je potrebno: klavijature, bubnjevi, potpuno autentično izrađeni Željkovi CD-ovi, i ispisani nazivi pevačevih hitova. Željko je zasigurno bio oduševljen, kao što će biti svi oni koji budu došli u sredu u klub Kasina.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Željko Vasić inače radi punom parom i gde god da se pojavi napravi fenomenalnu atmosferu. Svoju neverovatnu energiju podelio je i sa svojim fanovima u Novom Pazaru kada je bio gost na Božićnom koncertu. Naravno, svi su bili oduševljeni, a Željko veoma zadovoljan. U iščekivanju srede sa Željkom Vasićem pogledajte našu galeriju. Fotografi našeg portala ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, tako da se u klubu Kasina redovno provode. Pogledajte šta su do sad zabeležili na ovom popularnom prestoničkom mestu.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Proverite zašto je klub Kasina jedno od omiljenih mesta poznatih ličnosti za provod! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com