Kasina Bar, vesti

Željko Vasić u Kasini.

Vernim gostima kluba za žive nastupe Kasine na Terazijama, predstaviće jednu od omiljenih zvezdi naše muzičke scene – Željka Vasića.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina

Da je i kod nas moguće postati poznato pevačko ime, uspeti bez mrlje u karijeri, bez skandala i afera, bez makar jednog albuma godišnje, dokazuje osamnaestogodišnja karijera Željka Vasića, koji će vam ulepšati subotu, 21.decembar, u klubu Kasina Bar.

Vasić je od svog oca nasledio ljubav i talenat za muziku, da bi sa nepunih devet godina upisao muzičku školu koju je uspešno završio. Prvi javni nastup je imao na festivalu “Sunčane skale” gde je debitovao sa pesmom “Žena kao ti” koju je komponovao Vlado Georgiev. Posle tri godine pauze ponovo nastupa na festivalu “Sunčane skale” sa pesmom “Pratiš me” u stopu koja mu donosi treće mesto, a takođe stiče veliku popularnost među publikom. 2004. godine objavljuje svoj prvi album “Intro”, a četiri godine kasnije je objavio drugi studijski album “Samo moja”, koji je postao veliki hit. Na Beogoradskom pobedniku i Radijskom festivalu Željko Vasić je nagrađivan za pop album godine kao i pop pevač godine što je bila svojevrsna potvrda kvaliteta i rada ovog mladog pevača.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina

Ovaj šarmantni pevač uvek teži da bude svoj i da publika uz njegovu muziku pamti sve dobre momente u svom životu kao i momenat ljubavi koju život sa sobom i nosi. Simpatičan Željko Vasić i fenomenalni klub Kasina Bar vam obećava sjajno druženje, dobru i emotivnu atmosferu i naravno, idealan provod!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina

U petak 20. decembra, pre nego što dođete na nastup Vasića, ne propustite da čujete fenomenalnog violinistu Filipa Pata koji će nastupiti sa Džambasima u Kasina Baru. Očekuje vas veselo veče, odlična atmosfera i najbolji provod. Večeras, možete čuti Loco Bend, dok će sutradan nastupiti Kao Kao Bend. Sledećeg četvrtka, Kasina vam sprema veliko iznenađenje uz nastup Saše Kovačevića. Dođite u klub Kasina Bar bar i doživite noćni provod na najlepši način!

Rezervišite svoje mesto na vreme, jer će zavodnik Željko Vasić napuniti Kasinu do maksimuma. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili rezervišite Online.

 

beogradnocu.com