Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Željko Vasić večeras na splavu Shake'n'Shake.

Večeras, 11. septembra, na popularnom splavu Shake'n'Shake zabavljaće vas šarmantni pevač Željko Vasić. Svi obožavaoci, a posebno obožavateljke moći će da uživaju u popularnim hitovima, kao što su “Voli me i ne voli me“, „Nisam od juče“, „Željo moja jedina“. Njegova poslednja pesma „Svrati na piće“ za kratko vreme postala pravi letnji hit, ne sumnjamo da će mnogi svratiti da ga čuju i uživaju u odličnoj atmosferi, koja garantovano neće izostati.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Proverite zašto je splav Shake'n'Shake jedno od omiljenih mesta poznatih ličnosti za provod! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

splav Shake'n'Shake

 Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com