vesti

Zgrešite slatko u kafani Slatki Greh.

Ovde je bujica dobrog provoda i čaša najukusnijeg pića koje se probati mora. Jer kafana Slatki Greh je začin koji će svačiji život promeniti iz korena. Ovde je ludo do zore i sve opet ispočetka, ne staje se, čini se nikad. Ludovanje, pesma i igra su tako slatki jer u kafani Slatki Greh sve je tako slatko, još posebno, ako je "grešno".

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kafana Slatki Greh je ostvarenje svih vaših kafanskih pobuda, čak i onih najskrivenijih, ovde se luduje i voli najjačim mogućim žarom. Ovde svaki popijeni gutljaj ima poseban šarm, tako je sladak, a u isto vreme tako grešan da ćete se uvek vraćati po još u neodoljivu kafanu Slatki Greh u centru Zemuna.

Ovde je muzika baš po vašoj meri najslađa i najluđa postavka fenomenalnih muzičara poznavalaca kafanskog života i to pod nazivom Slatki Greh Bend.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Kada oni zasviraju kao da se sva milost nebesa spusti na vas, taj šarm iskusnih taktova pod prstima muzičara iz Slatki Greh Benda, jako dobro poznaje sve vaše grehe i kafanske slabosti i neće vam dopustiti da se iz tih slatkih kandži isčupate do fajronta jer nigde nije tako slatko, tako jedinstveno, tako ludo kao u kafani Slatki Greh.

Ovde nema zastoja, vrela atmosfera vam se uvlači pod kožu čim se začuju prvi taktovi najvećih boemskih hitova i to samo u najslađoj izvedbi Slatki Greh Benda, nigde drugo nego u najboljoj od najboljih kafani Slatki Greh. I šta god da ste pomislili da treba da zgrešite u kafanskom životu kafana Slatki Greh i Slatki Greh bend će se svojski potruditi da ne skrenete sa tog puta.

kafana SLatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ovde su cene tako šik, ovde je kafana u pravom smislu i svoj svojoj kafanskoj veličini oživela sve boemske grehove, sve neprospane noći, sve najveće ljubavi i sve najslađe grehove, jer da izvuče ono kafansko u vama uspeva samo Slatki Greh bend i to svakog vikenda samo u kafani Slatki Greh.

Dopustite i vi svojim kafanskim grehovima da vas savladaju. Rezervišite svoje kafanske fantazije u najslađoj kafanskoj grešnici na Balkanu, kafani Slatki Greh putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com