vesti

Zimska nirvana u Beervani.

Podgrejmo ovu zimu sjajnom atmosferom koju možete naći samo u Irish Pub-u Beervana, jer ovde se zima i hladnoća zaboravlja. Kada poželite da sami ili u društvu popijete čašu najboljeg piva ili uživate u drugim pićima i sjajnoj muzici, dodjite u Irish Pub Beervana na Obilićevom vencu u Beogradu. Program ovog kafea će vam zagrejati krv u venama i naterati da se iznova vraća te i uživate u najboljem ambijentu i provodu koji nudi Beervana.

Kafe Irish Pub Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Večeras je veče “VIP Friends Night”, kada su promotivne cene pića i hrane za vlasnike originalne VIP Beervana kartice. Ova kartica je jako originalna ideja i nudi mnoge pogodnosti, zato vam savetujemo da se i vi dokopate jedne. Utorkom i četvrtkom vas očekuje živa svirka! Sreda je dan kad Beervana meri vaše kapacitete i mogućnosti. Naime, ovog dana možete piti koliko god želite, tačnije, koliko god možete, a ulaz je samo 1.000 dinara. Otvoren bar vas čeka! Petkom možete samo u Irish Pub-u Beervana pokazati svoje glasovne mogućnosti i dokazati da baš vi imate taj X faktor koji se traži. Usudi se i budi zvezda večeri! Bez obzira na pevanje, garantujemo fantastičan provod, jer u Beervani, ljude spaja pivo, muzika, veseli ljudi i vedar duh!

Kafe Irish Pub Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Uspomene nas vraćaju u prošlost, a napred nas teraju snovi…Tako ćete se, i u subotu  vratiti u vreme ex Yu hitova i čuti najbolju muziku koja će vas vratiti nekoliko godina unazad, u najlepša vremena. Potom sledi Beer & Nirvana, iliti Beervana, kada ćete u vašem omiljenom Irish Pub-u moći da uživate u pivu za samo 100 din i 150 din. Ljubazno i srdačno osoblje vas čeka sve do jedan čas nakon ponoći.

Kafe Irish Pub Beervana

Fotografisano u Kafe Irish Pub Beervana

Već na ulazu Irish Pub Beervane, osetićete neodoljivu privlačnost toplog viktorijanskog ambijenta. Smestite se udobno na donjem nivou Irskog Pub-a ili jednoj od galerija, pored bara ili u nekom od intimnih kutaka, odlučite se za jedno, a možda i više, irskih pića iz njihovog širokog asortimana i obratite pažnju na lepu muziku. Atmosfera u Beervani je uvek živa, vesela i prijateljska - kao kod kuće ili još bolje - na izlazu ćete biti stari znanac.

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com