Jazbina, vesti

Zimske promocije u kafani Jazbina.

Kafana Jazbina u Bulevaru Kralja Aleksandra i ove nedelje pruža vam izvanredan muzički repertoar, kao i promocije pića. U prijatnom ambijentu, uz vrhunsku uslugu, provešćete se neponovljivo.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

U ponedeljak 27. januara, u kafani Jazbina vas očekuje noć rakije uz fenomenalne zvuke tamburaša, Aćima i violine. Ovo veče ćete pamtiti po divnom ukusu rakije koja će na promociji koštati samo 99 dinara.  Ukoliko propustite provod uz Aćima, grešku možete ispraviti sutradan, u utorak, kada vas u kafani Jazbina očekuju Ozvučeni tamburaši i naravno, rakije po ceni od samo 99 dinara. Vaše je samo da izaberete ukus, a posle se prepustite užitku.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Sreda je veče za Nemketa i Opijum Bend koji će vas zabavljati do jutarnjih časova. Takođe, za vašu nezaboravnu noć doprineće i fenomenalna ponuda votke, kada će Smirnof u paketu sa četiri Guarane, košati samo 4.600 dinara. U četvrtak 30. januara, ne propustite promotivnu cenu viskija i to Johnnie Walker - Red Label koji će koštati samo 4.600 dinara. Uz viski naravno, dobijate i četiri guarane gratis. Kao šlag na tortu, uz sve to zabavljaće vas neponovljivi Džoni i Workersi koji uveliko dominiraju beogradskim kafanama.

Petkom će vam pevati Nemke i Opijum Bend, dok je subota rezervisana za ZeBEAT Bend. Najslađe za kraj – nedelja je predviđena za Rakijadu i sve rakije koje će koštati po simboličnoj ceni od 99 dinara. Uz Tamburaše koji sviraju na uvce, ovo veče će vam proteći vrhunski. Čitave nedelje fenomalan provod u kafani Jazbina, a na vama je da dođete i iskusite pravi boemski provod.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kako su proteli prethodni događaji u ovoj kafani, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Jazbina, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme.

 

beogradnocu.com