vesti

Živa svirka u restoranu X.

Idealno je mesto kako za dnevni, tako i za noćni provod. Uživanje na Adi Huji, na samoj obali Dunava u restoranu X dostupno vam je u kombinaciji sa vrhunskom atmosferom kojom odiše ovaj restoran.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Naime, svake subote u restoranu X vas očekuju Marko Lukić i Tijana Salić, koji će svojim fantastičnim muzičkim repertoarom upotpuniti vaše uživanje pored reke. Ovaj izuzetno uigrani duo učiniće da se provedete bolje nego ikada, kao i da za vas restoran X postane sinonim neizbežnog provoda.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Ukoliko još uvek niste odlučili da posetite ovo izvanredno mesto, pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da budete gost restorana X, odnosno da on postane obavezni deo vaše svakodnevnice.

restoran X

Fotografisano u Restoran X

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u restoranu X, koji važi za jedan od najpopularnijih u prestonici. Ne propustite jedinstveno uživanje sa svojim prijateljima na obali Dunava. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com