Gardoš, vesti

Živite život boema u kafani Gardoš.

Kafana Gardoš je neverovatna, prava je razbijačica rejtinga kada je kafanski provod u gradu u pitanju. Kafana Gardoš, ta raskošna noćna princeza najboljih provoda postala je mesto na koje vas noge same vode. Ona je neverovatan spoj kafanske istorije i različitih ljubavnih doživljaja za kariranim stolnjacima.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ovde se pije i plače, smeje i veseli, voli i deli, sve, jer kafana Gardoš je naslednica onih stranih najboljih kafana koje su opevane u najvećim kafanskim hitovima prema kojima strast nikada ne prestaje. U njoj ćete naći sve, sresti svakog koga bi želeli da vidite u najluđem kafanskom provodu.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Miroslav Ilić i Andrea Popov se trude da ožive kafasnki duh  koji je zaključan baš ovde u kafani Gardoš. Ovde je uvek najbolje i svi to potvrđuju, muzika je prava kafanska čaša najluđeg provoda.

Sjajni muzičari vas poznaju u dušu i uvek izaberu pravi trenutak da otpevaju baš vašu pesmu. Ovde raspoloženje uvek tinja, subotom uveče kad nastupaju Miroslav Ilić i Andrea Popov, kafana definitivno postaje vaša sudbina od koje nikada nećete želeti da pobegnete. Cene vam idu na ruku, a uz fantastičnu pesmu u kafani Gardoš provešćete najromantičnije, najveselije i najluđe trenutke u svom životu.

Kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ovde je pesma vodič, noge se same zapliću o najveće hitove, ovde se živi 200 na sat i to je kafana broj jedan za svaki vaš izlazak.  Proverite zašto je kafana Gardoš kafana nad kafanama i provod nad provodima, imaćete neodoljive razloge da je zavolite zauvek. Svoje mesto rezervišite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com