vesti

Životni momenti počinju u kafani Život Moj.

Kafana Život Moj pored toga što nudi fenomenalan muzički program i neponovljivu atmosferu, svoje goste i daruje. Ove nedelje očekuje vas izvanredan provod, sjajane promocije alkoholnih pića, i dosta iznenađenja.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

U četvrtak 23. januara u kafani Život Moj možete se provoditi do ranih jutarnjih časova uz Diverso Bend. Ova izuzetna muzička ekipa pobrinuće se za vaše maksimalno uživanje, kome će takođe doprineti niske cene pića!
Naime, sve do ponoći, devojke koje posete kafanu Život Moj dobiće dva pića na račun kuće. Takođe,očekuje vas i promocija divlje kruške tokom čitave večeri, koja je, podrazumeva se - gratis za sve devojke. Za ljubitelje žestine, flaša Ballantines viskija i šest red bull sokova koštaće samo 4.900 dinara.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Ovo su zaista neverovatne ponude koje ne smete propustiti, a očekuju vas i u subotu i u nedelju! Ukoliko propustite provod uz Diverso Bend,možete ih čuti u i nedelju 26.januara. U kafani ŽivotMoj,provod ne izostaje ni petak kada vas očekuje Galiano Bend, dok u subotu 25. januara, će vam na uvce svirati All Inclusive Bend. Kafana Život Moj je idealna je za organizovanje raznih vrsta korporativnih ili bilo kojih drugih proslava.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Ne propustite nezaboravni provod i promotivne cene u kafani Život Moj, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com