Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Postoje bendovi koji vas teraju na ples, bendovi koji toliko dobro sviraju da nekada pomislite da je DJ preuzeo i da je u pitanju CD, bendovi koji imaju repertoar baš kao pravljen za vas i oni koji vas baš svaki put pogode u pravo mesto. Ovog vikenda u klubu Novi Bitefartcafe nastupaju dva benda koji poseduju sve gorenavedene kvalitete ali i nešto sasvim posebno. Za The Gift bend koji gostuje u petak i Perpetuum mobile, koji u Novi Bitefartcafe stiže u subotu, svaki put se odvija takmičenje ko će pre rezervisati mesta što bliže bini.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Ova dva klupska benda, potpuno su različitih repertoara i nastupa ali ono što ih povezuje je verna publika koja kao omađijana prati svaki njihov nastup, a evo i zašto!

The Gift ekipa nas vraća u ona glamurozna vremena britanskog pop zvuka osamdesetih i devedesetih ali nikako samo pesmama koje izvode, već prvenstveno odvažnim, energičnim i suptilno zavodljivim nastupom. Oni su u svojoj ulozi kako svirkom, izgledom, tako i plesom i obraćanjem publici između pesama. Publika tako zaista ima osećaj da se nalazi u Londonu osamdesetih godina, a lepši deo auditorijuma prati ove harizmatične muzičare uzdasima, aplauzom i vriscima. I tako svaki put. Pa ko ne bi poželeo ovakav petak veče?

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Perpetuum Mobile sa druge strane ima raznovrstan repertoar koji se proteže od pop - roka osamdesetih do najnovijih MTV, VH1 i haus hitova. Da budemo iskreni, njihove prve redove svakako pune dve dame iz fronta, predivne Marija i Danka koje, osim što su vrhunski vokali, uspevaju da dopru do svake osobe u publici i učine da se osećaju kao da je pesma baš njima posvećena, a svojim energičnim nastupom baš svakoga pomere iz mesta. Ne propustite ih ove subote!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com