Santo Domingo, vesti

Zona dobrog provoda.

Bar Santo Domingo na Vračaru već uveliko je prvi i pravi izbor kad je dobar provod u pitanju. Uz interesantne koktele, propraćene živom svirkom, Santo Domingo će postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Proverite zašto mnogi tvrde da su u ovom baru pili najbolje koktele u gradu i doživeli najlepše žurke.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Večeras ne propustite da čujete Milana Ankića i Angelinu Engie koji će vas svojim bogatim muzičkim repertoarom i sjajnim glasom zabaviti vas kao nikad do sad.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Subota, 25. januar je veče kada će nastupiti neodoljiva Mirna Košanin i Miami Bend. Da je Mirna jedna od najtraženijih pevačica govori i činjenica da tokom čitave nedelje nastupa po najpopularnijim kafanama i klubovima u gradu. Mirna, inače bivša Zvezda Granda, do sada je uspešno izlečila duše mnogih ljubitelja dobre zabave, odlične kafanske atmosfere, ali i starih i aktuelnih muzičkih hitova. Ona je svim posetiocima Santo Domingo bara pripremila niz specijalnih iznenađenja, koja će upotpuniti garantovano najbolju zabavu ove večeri.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u baru Santo Domingo rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte galeriju fotografija i uverite se štapropuštate!

 

beogradnocu.com