vesti

Zraci dobrog provoda u restoranu Sunce.

Restoran Sunce je obožavano mesto za najluđe noćne provode raspevanog Beograda. Nadaleko poznat po korektnim cenama, nemaju muzički dinar, restoran Sunce obasjava vaše noći najsjajnijim mogućim sjajem bez prestanka. Večeras u ovom sjajnom restoranu nastupaju Saša Gnus i Neli Monk, kada se pomenu njihova imena ljubitelji klavijature i dobrog vokala znaju da ih najbolji od najboljih provoda očekuje samo u restoranu Sunce i nigde više. Oni su nosioci najbljeg zvuka i stvaraju nabolji provod, raspoloženje podižu iznad maksimuma  najbolji od najboljih Saša Gnus i Neli Monk oduševiće vas i večeras.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Restoran Sunce uvek mazi svoje goste, samo za vas i vaš ukus sutra nastupa Duo Margarita, njih ne treba posebno najavljivati, oni su pokretno uživanje i stvaraoci najfantastičnijeg provoda uvek i to samo u restoranu Sunce, ako niste do sada, to obavezno morate da proverite. Miloš i Aleksanda vas čekaju u sredu i tad je uvek najbolji provod oni znaju da pogode baš vaš takt i nikada vas neće ostaviti ravnodušnim. Sa njima ćete pevati i igrati do zore i opet i to samo u najsunčanijem, najveselijem restoranu Sunce, od kojeg boljeg nadaleko nema.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U četvrtak se družite sa Danijela bendom, njihov nastup samo u Dečanskoj 1 u restoranu nad restoranima Sunce sva vaša čula uživaće do maksimuma. Sve što očekujete od provoda dobićete od Danijela Benda u stecištu najluđe zabave u restoranu Sunce. Kada oni nastupaju sve je tako slatko i šarmantno, svi igraju i pevaju, vesele se uz raspoloženje koje raste iz pesme u pesmu, jer to je fantastični Danijela Bend u najboljem restoranu Sunce.

Balašević Tribute Bend je osvedočeni kralj nad kraljevima kada pričamo o noćnom životu neumorne prestonice. Oni iz svih vas izvlače ono najbolje samo u najboljem provodu koji postoji samo u restoranu Sunce. Predivne pesme, ispevane samo za vaše najdraže uši oduševiće vas u specijalnoj izvedbi Balašević Tribute Benda koji postoje samo za vas i najbolju atmosferu za svoje voljene goste prave samo petkom u restoranu Sunce. Subota je dan za Stubove Pop Kulture, najlepši pop takt čeka vaše naštimano raspoloženje i dovešće vas do ludila, samo u vašem restoranu Sunce.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Neće biti pesme koja vas neće osvojiti, najlepše note ušunjaće se u vaše razigrano subotnje raspoloženje, jer će Stubovi Pop Kulture oduševiti vaša čula i vaše razigrane noge. Marko i Aleksandra sa vama su u nedelju, to je dan kada ćete biti raspoloženiji nego ikada i to nije ni malo slučajno jer Marko i Aleksandra sviraju i pevaju najbolje od svih i to samo u službi vašeg najboljeg i najluđeg provoda u restoranu Sunce.

Nedelja će zasijati posebnim sjajem, za sve vas koji znate šta je najbolje i zato za najluđi izlazak i pesmu do kasnih sati birate jedan od najlepših i najdražih restorana u gradu neponovljivi restoran Sunce. Idealan provod u restoranu Sunce čeka samo na vas. Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com