vesti

Žurka do fajronta u klubu Fajront.

Sve najposećenije žurke sveta preseliće se u klub Fajront i zaposešće vas čim začujete Dj Sashu Dee-a i Dj Nenada Bućića.  Oni su fenomenalna fuzija ludila, provoda i šarma Ibice, uz njih nema stajanja, jer oni prave žurku bez prestanka. Klub Fajront i Dj Sasha Dee i Dj Nenad Bućić srodiće vas sa provodom i nećete nikada moći da se razvežete od ove fantastične ale koja guta sve poklonike najboljeg zvuka koji se pušta samo u klubu Fajront.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Ovi Dj-evi proslavili su provod u gradu svojim fenomenalnim osećajem za najbolje i samo za vas oni će u klub Fajront večeras doneti ludnicu koja će trajati do zore. Najveći hitovi za mix pultom ređaće se, a vi nećete stajati i raspoloženje će se dizati sve više i više, jer to su Dj Sasha Dee i Dj Nenad Bućić najbolji od najboljih.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Klub Fajront je zaista nešto posebno, ovde se sudaraju luksuz i žurke sa peščanih plaža. A kada Dj Sasha Dee i Dj Nenad Bućić rade za vas atmosfera podiže ceo klub u vazduh i tako u krug ludo u klubu Fajront sve do fajronta za koji se čini da ne nastupa nikada. Najveće gradske face uvek izlaze u klub Fajront i to nije ni malo slučajno jer najbolji znaju gde je najbolji zvuk u gradu koji prave Dj Sasha Dee i Dj Nenad Bućić specijano za vas u klubu Fajront.

Sve što je za vas pojam žurke, one ludnice po svetskim klubovima, adrenalinski šok, protok najboljeg ritma u vašim venama pronaći ćete u klubu Fajront. Ovde je sve podređeno vama, svetski duh holivudskih provoda, onih koji se prepričava na naslovnim stranama najboljih svetskih magazina, imate nigde drugo do u klubu Fajront i to  svi znaju i zato baš subotom biraju da budu deo ove svetske klubske priče.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Budite i vi deo high class žurki kojih ima samo u klubu Fajront. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com