Poznati, Shake 'n' Shake, vesti

Početkom vikenda na prestoničkom splavu Shake'n'Shake održana je druga po redu promotivna žurka Foam Fest Music festivala, najvećeg evropskog muzičkog događaja u peni. Među gostima na žurki našla se i ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Bojana Stamenov, koja je pre par godina otpevala himnu Foam Festa. Mnogi stranci, a pogotovo Meksikanci, koji su pojavili na splavu bili su više nego oduševljeni kada su ugledali Bojanu.

Veče je bilo čarobno, muzika prvoklasna, baš kao i energija, a da imam fanove i u Meksiku nisam mogla da verujem, neki su od utisaka popularne pevačice.

bgnocu

Tokom večeri najavljen je i ovogodišnji BFFM festival koji će trajati od 27 – 30. avgusta na nudističkoj plaži Ade Ciganlije, a među hedlajnerima naći će se Sonique, Freemasons, Funkerman, Niki Belucci, Stanton Warriors, Da Hool ali i brojna druga svetski poznata imena elektronske muzike, i to oko 100 izvođača koji će posetioce festivala zabavljati puna 72 sata. Ulaznice za ovaj festival trenutno se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 2500 dinara za sva tri dana.

Podsetimo se sjajne pesme koju je otpevala Bojana :

 

izvor: pressserbia.com

 

beogradnocu.com