Beograd, Poznati, vesti

Najveći srpski brend među optičarskim radnjama “Diopta” nedavno je organizovao godišnju proslavu u restoranu “Kalemegdanska terasa”. To je bio odličan povod da se na jednom mestu okupe zaposleni i njihovi poslovni partneri koji su uživali u prijatnom ambijentu prestižnog beogradskog restorana.

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati1

U kultnom beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa“ na glamuroznoj proslavi povodom godišnjice kompanije Diopta, okupio se veliki broj poslovnih partnera poznate optičarske kuće, kao i značajan broj poznatih ličnosti.

U ovom raskošnom ambijentu, dekorisanom u znaku Dioptinih boja, zvanice su bile u prilici i da uživaju u spontanom nastupu Tijane Dapčević.

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati2

Kao zaštitno lice, Tijana je ovom prilikom dobitnici glavne nagrade, nedavno završene foto akcije „Letnja avantura“, uručila vaučer za putovanje na Siciliju. Kao kompanija koja zastupa većinu Italijnskih brendova Diopta je odlučila da dobitnicu pošalje u zemlju kulture i mode.

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati2

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati4

Među zvanicama gde su se elegancijom posebno isticale dame bili su Leontina Vukomanović, Marina Kotevski, Jelisaveta Orašanin, Ana Stanić,Ana Pendić,Nigor,Vladimir Vuksanović,Ana Marija Žujović ,Verica Rakočević, Sara Jo,Nigor,Dragan Marinković Maca, Tamara Paunović, Irina Radović ,Dragana Mićalović ,Minja Miletić i dr.

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati5

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati6

diopta-rodjendan-pressserbia-poznati7

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com