vesti

Naš i vaš omiljeni portal beogradnocu.com dobio je svoju zvezdu Beograda noću - Jovanu Nedović, koja će već sutra moći da uživa u svojoj nagradi. Ona će osvojeni džeparac u iznosu od 100.000 dinara ovog petka potrošiti sa društvom na splavu River koji je izabrala za svoje nezaboravno VIP party iskustvo.

- Duže sam razmišljala koji splav da odaberem, jer stvarno imamo bogat noćni život u prestonici, ali odlučila sam na kraju da to bude splav River. Sviđa mi se taj splav, dobra je atmosfera, muzika i uvek kad odem tamo lepo se provedem - rekla nam je Jovana i dodala da planira da se sutra zabavi sa 10-ak prijatelja.

zvezda

Ona takođe kaže da se prijavila na naš konkurs zahvaljujući drugaricama koje su je nagovorile da stavi svoju fotografiju. Iako je videla da već u prve dve nedelje vodi ka pobedi, ipak je malo sumnjala zbog konkurencije.

Jovana Nedović inače ima 18 godina, a trenutno završava srednju školu i uveliko počinje sa pripremama za prijemni ispit, jer joj je, kako kaže, želja da upiše Pravni fakultet u Beogradu. Ona se takođe bavi i folklorom već 12 godina, zato što "voli našu tradiciju, putovanja, upoznavanje novog društva i naravno, samo igranje."

Jovana je veliki ljubitelj noćnog života našeg grada, pa se iskreno nadamo da će se lepo provesti sa društvom i uživati u zasluženoj nagradi. Ona takođe i redovno prati naš portal i fotografije.

- Pratim vas skoro svaki dan i pogledam šta ima novo. Vaše objave, priče, fotografije, potražim i svoje (smeh) i ne bih ništa menjala! Čak i da se desi da propustim neku dobru žurku, obavezno pogledam fotografije koje okačite i bude kao da ništa nisam propustila (smeh).

Pitali smo našu zvezdu veruje li sada u nagradne igre, s obzirom da su mnogi ljudi skeptični.

- Verujem u nagradne igre...dešavalo se i da osvojim po nešto ...U portal beogradnocu.com nisam ni posumnjala i baš iz tog razloga sam se i prijavila. Na kraju mogu da se zahvalim portalu beogradnocu.com na divnoj nagradi koju je obezbedio i da nastavite da budete tako dobri kao i do sad! - navela je Jovana, naša zvezda Beograda noću, a njenu fotografiju koja je osvojila najveći broj vaših glasova, možete videti u tekstu.

Portal beogradnocu.com čestita Jovani i želi joj divan provod!

 

beogradnocu.com