Najave, Planta, vesti

Zvezda Granda Nemanja Mijatović i Irena Ristić ove subote u Planti.

Peta sezona najbolje zabave je u punom jeku i vreme je da nastavimo istim ako ne i jačim tempom. Februar je mesec za Ljubav. Planta je mesto za Zabavu!

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Ove subote nam dolazi mlada i sve popularnija Zvezda Granda. Odlične komentare je dobio od žirija kao i ovacije publike i brdo pozitivnih komentara na Internetu. Veče će začiniti uz hitove narodne i zabavne muzike. Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje biće zaduženi Nemanja Mijatović i Irena Ristić uz live bend, dok će u pauzama dobro poznati DJ Skippy biti odgovoran za mrdanje kukovima uz najveće hitove house muzike!

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Dodjite uživajte i opustite se u magičnom ambijentu i odličnim koktelima, u prelepom delu Beograda, gde se nalazi lepotica kraj Ekonomskog Fakulteta. Vrata se otvaraju u 22h i zatvaraju u 03h. Ko ne zna kakve su žurke bile u Planti, neka obavezno svrati, a ko zna neka dođe ponovo jer zna o čemu pričamo.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Oseti ritam, oseti radost, oseti ljubav, oseti Plantu! Vidimo se i ove subote!

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

 

beogradnocu.com