vesti

Zvezde za malu Srnu.

Bar Dash's je sinoć bio u jednom humanitarnom tonu, jer su se poznate ličnosti okupile da pomognu maloj Srni Sedmak. Među poznatim ličnostima koje su sinoć svoj doprinos dale u popularnom baru Dash's bio je i pevač iz Grandovih redova Milan Dinčić Dinča. Dinča ima i prepoznatljiv stajling, a njegovi fanovi uvek veličaju da pored toga što odlično peva, Dinča pošto je studirao hotelijerstvo ume odlično i da kuva.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Sinoć je humatarno veče koje je u baru Dash's organizovano za Srnu Sedmak koja živi bez jednjaka bilo veoma emotivno. Mala Srna do sada je pregutala sedam operacija i sad se čeka finalni zahvat koji treba da bude obavljen u Nemečkoj i za koji nedostaje još novca.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Među poznatim ličnostima koje su se odazvale ovom pozivu bio je i Ljubomir Perućica takođe Zveda Granda koji je trenutno član Millenium Benda za njegove uspehe tek će se čuti, inače harizmatični Ljuba ima već veliki krug obožavalaca.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Sinoć je u baru Dash's bio i popularni pevač Saša Kapor koga je publika još u takmičenju za Zvezdu Granda prvobitno zavolela jer je mnogo podsećao na ikonu pop muzike Tošeta Proeskog. Bar Dash's je omiljeni bar mnogih Beograđana, ovo prelepo mesto sinoć je svom svojom snagom bilo uz malu Srnu Sedmak, a među poznatim ličnostima našao se i Joca Stefanović koji je pored lepog glasa publici do sada prezentovao i svoje aranžerske sposbnosti, a pevao je i prateće vokale mnogim pevačima među kojima su Džej, Mile Kitić i Saša Matić. Bar Dash's je jedan od najlepših barova u Beogradu, sinoć su za srnu Sedmak pevale mnoge poznate ličnosti među kojima i mlada Zvezdana Stefanović koja se tek takmiči u Zvedama Granda.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je idealan dodir dobre zabave, opuštanja i prefinjenosti, ne uskraćujte sebi uživanje na ovako lepom i jedinstvenom mestu. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com