Hodač, vesti

Zvucima violine protiv ledene zime.

Ledena zima ne sprečava sjajnu ekipu okupljenu oko kafane Hodač da i u toku februara pruža najbolji provod u gradu. Sa sjajnim muzičkim repertoarom koji će vas garantovano oduševiti i ispuniti sva vaša očekivanja.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Naime, večeras vas, u nedelju 2. februara, u kafani Hodač očekuju veliki muzički profesionalci, sastav Trio Merak, o kome ne moramo mnogo pisati, jer su oni veoma poznati po sjajnoj atmosferi koju prave gde god da nastupaju, i virtouz na violini – Željko! Uz izvanredne starogradske numere i nežne zvuke violine lako ćete se prepustiti svim čarima beskrajnog uživanja.

Već u ponedeljak 3. februara u kafani Hodač očekuje vas veoma dugo iščekivano Veče sa Ilijom i Bogdanom, koji će se za vaš provod pobrinuti i dan kasnije, u utorak 4. februara. Ilija i Bogdan miljenici su pravih boema, jer je njihova uska specijalnost upravo meraklijski provod do ranih jutarnjih časova.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Sreda 5. februar, kao i četvrtak 6. februar, noći su koje ćete pamtiti po zaista jedinstvenim zvucima gitare i harmonike, i dvojici velikih majstora, Žući i Noletu. Kafana Hodač poverila im je vaš provod jer samo oni znaju kako da probude vaše najskrivenije emocije Trio Merak i virtouz na violini – Željko zabavljaće vas i za sam kraj nedelje, u petak i subotu. Koji god dan da odaberete garantovano se nećete pokajati, jer sevdah i spektakl ne izostaju kada je prestonička kafana Hodač u pitanju.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Hodač. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u Hodaču nikako ne propustite. Ne dozvolite da vam promakne izvanredan provod u ambijentu Hodača idealnom za provod.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod. Vaš beogradnocu.com neće dozvoliti da propustite najbolja gradska dešavanja.

 

beogradnocu.com