Kolumne, vesti

3 stvari koje svaki muškarac želi od svoje partnerke.

Sigurno niste jednom čuli da muškarac od svoje partnerke očekuje da bude "Domaćica u kući, "kurva" u krevetu i dama u društvu" i to verovanje ili želja, ili čak zahtev ima veoma dug staž i tačno se ne zna kad je nastao. Brojne studije na svakodnevnom nivou nastaju na temu muško ženskih odnosa i nikako da se sa sigurnošću odgonetne koja je to čarobna formula na koju će pasti svaki muškarac. Mi smo oslanjajući se na brojna istraživanja i na iskustvo koje je najverniji pokazatelj, došli do sledećeg zaključka.

1. Ako se traži da žena bude domaćica u kući to nužno ne znači da treba da prestanete da perete kosu i da počnete da smrdite na zapršku i da non-stop prelistavate mamine stare recepte i umesto karmina, maskare, pudera i fena počnete isključivo da koristite kutlaču, ma kakvi. Ruku na srce, u današnje vreme mali broj devojaka i zna da kuva i šporet egzistira kao misaona imenica, bez koje se definitivno može. Dakle, ova želja da svom partneru budete domaćica u kući, može da se "odradi" i na sledeći način. Svaki, ali svaki momak će se obradovati, ako spremite nešto za njega. To je u današnje vreme toliko lako izvodljivo da niste ni svesne. Ne potrošite mnogo vremena, a na stolu možete imati čitavo bogatstvo. Lepo svratite u prodavnicu u kojoj se prodaje skuvana hranu i izaberete ono što dotični najviše voli i to mu lepo poslužite, a pri tom budete maksimalno skockane i ne smrdite na zapršku, jer koliko god da jelo dobro ispadne taj "zaprška style" nikome se neće dopasti. Probajte, pali 1oo%

klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

2. Kurva u krevetu ovo je krajnje simpatično i 1oo% istinito. Niko ne voli smotane devojke, koje leže kao klade i isčekuju Godoa. Ako ste pasivne, a planirate da zadržite momka koji vam se dopada pod hitno se aktivirajte inače će doći neka namiguša i oteti vam dragog za tren. Ovo "kurva" u krevetu, ne treba da se shvati bukvalno, ali umeće u istom, drage naše i te kako možete i treba da pospešite. Ako mislite da je samo dovoljno da legnete i buljite u plafon, ostaviće vas prvom mogućom prilikom. Zato poradite na "tehničkom" usavršavanju svog znanja i uvek dodavajte nešto novo i zanimljivo.Budite uvek drugačije i neistražene za njega i vertujte sav trud će vam se višestruko vratiti.

94

Fotografisano na Splav Club 94 

3. Dama u društvu e drage naše ovo je prilika da se pokažete. Svako, ali svako voli da mu devojka bude dama u društvu. Bitno je i kako sedite i šta ste obukle i kako vodite razgovor, dakle sve, ali sve je bitno. Muškarcu će i te kako imponovati da mu svi zavide što je sa vama. To znači da treba da budete maksimalno skockane, ne vulgarno, nego sa ukusom i slobodno da to bude malo provokativno. Da govorite lepo i da sve što kažete bude na mestu. Njemu će prijati da mu svi zavide na vama i da se okolo priča, da ne samo da ste prava lepotica, nego da imate i stila, da ste obrazovane, mudre i da umete da se ponašate u društvu.

 

beogradnocu.com