vesti

Anastasija i Luna u provodu.

Proteklog vikenda u klubu Carski Lov dobar provod su potražile Anastasija Ražnatović i Luna Đogani. Stoga, budite uvereni da je klub Carski Lov je fenomenalan izbor za svaki lep i važan trenutak u vašem životu. Kada god imate potrebu da se lepo provedete, proveselite sa dragim licima, vi krenite u klub Carski Lov jer vam je tu dobar provod zagarantovan.

Klub Carski Lov je veoma autentičan i svoj, od enterijera do usluge sve je veoma inovativno i perfektno i kada god dođete u ovaj klub prepoznaćete želju tvoraca da vam poklone nešto krajnje šarmantno i lepo što će na najbolji način upotpuniti vaš noćni život.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Sutra vas u ovom sjajnom klubu gde nikada ne manjka dobrog provoda čekaju Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend koji će doneti pop i folk priču na jedan lep i prijemčiv način koji će se pretvoriti u najbolju zabavu koju sigurno nećete zaboraviti.

Klub Carski Lov zaista donosi sjajne provode, sve je usmereno vašoj najboljoj zabavi i uvek pozitivnom raspoloženju koje vas u klubu Carski Lov nikada neće napustiti, reč je o klubu koji misli na sve, te je tako od svake sitnice u enterijeru do usluge i muzike sve osmišljeno da bez preterivanja bude baš carski i da se vi na ovom mestu, tako i osećate.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

U subotu u klubu Carski Lov nastupa Marina Tadić. Marina Tadić spada u red onih pevača koji umeju da naprave odličnu atmosferu pored pijatnog izgleda i lepog glasa, Marina ume odlično da komunicira sa publikom i uvek napravi veselje koje se pamti. U klubu Carski Lov imaćete prilku da čujete njene pesme ''Otrove'', ''Bilo nam je mega, mega'', ''Ljubi ljubi'' i druge. Marina Tadić u klubu Carski Lov uvek priređuje sjajne zabave, od kojih vam se vrti u glavi i koja je najbliže hedonističkim trenutcima kojima se uvek rado vraćate, naravno u najbolji klub Carski Lov.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Provod živi u klubu Carski Lov, zakucajte na prava vrata. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo u klubu Carski Lov redovni gosti, naši blicevi ovde sevaju bez prestanka, nije ni čudo da su vaše fotografije u našoj galeriji uvek carske.

 

beogradnocu.com