vesti

Bacite kocku.

Klub Black Ice je pri kreiranju repertoara pomislio na sve vas i pažljivo saslušao i sabrao sve vaše želje i evo da vidimo šta je dobio. Večeras će vas u klubu Black Ice zabavljati Dobri Sin Bane na akustičnoj gitara, što predstavlja fenomenalno uživanje za sve ljubitelje gitare i dobre svirke. Klub Black Ice večeras će okupiti sve najtananije žice i poigrati se vašim emocijama na jedan originalan i nezaboravan način, pa ko voli nek izvoli.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Klub Black Ice ne bi bio ono što jeste da nije napravio najraznovrsniju moguću ponudu i na taj način osvojio i najzahtevnije goste. Sutra u klubu Black Ice čeka vas Veče 90ih i Dj W-Ice. 90-te imaju veliki broj poklonika, to je bio jedan period koji je obeleželila ekspanzija dance bendova i u klubu Black Ice doživećete sve najbolje momente iz tog perioda, a za mix pultom vas čeka sjajni Dj W-Ice. Energija se raspršuje u petak, jer je u klubu Black Ice za vas upriličeno fantastično Salsa Veče. Svi koji znaju koliko je salsa temperamentan ples znaju kakav provod ih čeka, a zna i zato ovaj klub računa na vaše maksimalno raspoloženje.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Veče po veče, sve jedno bolje od drugog u klubu Black Ice stižemo i do subote i sjajnog Petra Boškovića i legendarnu pop i rock svirku. Klub Black Ice podmiruje sve različitosti, ovde postoji zabava za svakog. Repertoar je tako mudro osmišljen da u klubu Black Ice nema nezadovoljnog gosta. Cene su fantastične enterijer prilagođen baš raznolikom reperetoaru i bogatstvu ukusa publike, koja klubu Black Ice u sve većem broju poklanja svoje poverenje. Reč je o klubu koji je nešto najmodernije i najraznovrsnije na šta možete nabasati u noćnoj ponudi Beograda.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Klub Black Ice je baš ono što vam treba, da biste se u to uvrili izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Black Ice smo probali i mi i moramo vam reći da je reć o jedinstvenom ukusu, naša galerija fotografija čeka i vašu ocenu ovog kluba, dok se provodite buditi nasmejani, pravedni, a strogi jer vaša ocena uvek presuđuje.

 

beogradnocu.com