Kengur Resort

  • Akira Kurosave 7 (Altina)
  • 10:00h - 20:00h
  • Pop / Rock
  • 1200 Ljudi

Kengur Resort. Oaza mira, komfora, udobnosti i apsolutnog hedonizma pod nazivom Kengur Resort čeka na vas. U Akira Kurosave 7 na Altini čeka vas jedan sjajan kompleks koji je ispunjenje svih vaših zamisli koje su vezane za izlaske i noćni život. Ovo je mesto koje će se posebno dopasti onima sa istančanim ukusom koji prihvataju samo najbolje bez kompromisa.

U prijatnom ambijentu koji na moderan način vešto koketira sa tradicijom, imate priliku da uživate u specijalitetima nacionalne kuhinje uz veoma bogatu i brižno odabranu kartu domaćih i stranih vina, kao i ostalih alkoholnih pića koje ćete obožavati. Bazen može da primi 1200 ljudi koji će u savršenom toplim bojama obogaćenom ambijentu moći da uživaju u sjajnoj pop/rock muzici. Bazen radi od 10h do 20h i ovde slobodno možete dovesti i kućne ljubimce koji će biti tretitani s puno ljubavi. Kada govorimo o provodu u ovom baru on ne može biti drugačiji do nezaboravan.

Mesto koje imponuje svima koji odaberu da se ovde zabave, opuste, provedu i uživaju savršen je u punom smislu te reči. Ovde ćete doživeti nezaboravne trenutke, koje ćete prepričavati svima i koji će vas “kupiti” za ceo život. Jer ko jednom svrati u  Kengur Resort ne može više da živi bez ovog savršenstva i uvek se vraća na još koju “turu” najboljeg i najelitnijeg provoda. Kengur Resort ima osam savremeno opremljenih soba koje gledaju na bazen koji je predivan i u kom mogu uživati svi dragi gosti ovog fenomenalnog kompleksa. U ponudi je i zaseban apartman sa dve odvojene sobe koji može da primi sedmoro ljudi.

Kengur Resort je odličan za različite proslave, da li je u pitanju rođendan, krštenje,venčanje ili proslava u firmi,  pronaći ćete baš ono što vam treba i verujte na reč bićete prezadovoljni. Menadžment je mislio i na najmlađe i svakako naslađe goste i u svoju ponudu uvrstio dečju igraonicu, koja je opremljena po najvišim standardima. Za goste  obezbeđeno je besplatno korišćenje interneta. Kengur Resort ima obezbeđen parking za sve svoje goste. Usluga je na najvišem mogućem nivou, kao u najpoznatijim barovima sveta.

Osoblje je ljubazno, profesionalno i uvek spremno da vas sasluša i izađe vam u susret. Ako želite luksuz, na pravom ste mestu, ovde ćete se osećati kao svetska zvezda. Ambijent iz snova, koji poseduje sve što je neophodno za vrhunski provod. U isto vreme ćete se osećati kao da ste na nekom od najpopularnijih svetskih letovališta, a vi ste ustvari posetili raj na zemlji koji se zove veoma jednostavno, Kengur Resort.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Mapa - Kengur Resort