Jimmy's, vesti

beogradnocu.com ekskluzivno sa Natašom Bekvalac!

Pred nastup na splavu Jimmy's novosadska barbika Nataša Bekvalac odvojila je malo vremena i porazgovarala sa ekipom sajta beogradnocu.com.

Kakvo iznenađenje ste spremili za večerašnji nastup na splavu Jimmy's?

Takva vrsta klupskih nastupa svakako da se mnogo razikuje od koncertnih aktivnosti, pa se uvek potrudim da moj repertoar bude malo drugačiji, te da maksimalno ugodim svojoj publici, željnoj dobrog provoda i zabave, ali da pri tome uživam i ja.

Nataša je poznata po izazovnoj i atraktivnoj garderbi na svojim nastupima, pa nas je zanimalo i šta je spremila za nastup u Jimmy's-u?

Kao i svaki put, za to je zadužena moja sestra Kristina. Verujem da će biti atraktivno kao i uvek, bez obzira na česte, kako pohvale, tako i osporavanja. Skromno ću uvideti da kada su devojke u pitanju, na stil oblačenja imamo veliki uticaj.

Nedavno ste nastupili i na otvaranju splava River gde ste beogradskoj publici priredili nezaboravno veče. Kako ste se Vi proveli?

Uvek volim da se dobro zabavljam, pa tako tu svoju energiju i atmosferu koju na sceni napravim sebi samoj uvek uspem da prenesem na svoju publiku. Ne smem da zaboravim ni doprinos ekipe mojih muzičara na sceni, tako da neretko dobijamo pohvale da mnogo bolje zvučimo uživo nego na CD-u.

Gde ćete nastupati tokom leta? Šta ovog leta okupira Vašu pažnju?

Doneli smo sreću mnogim klubovima, na samom otvaranju letnje sezone. Tokom celog leta nastupaću u zemljama regiona, a posebno se radujem 26. Julu i 1. Avgustu kada ću sa svojim bendom nastupiti na prelepom Zakintosu, gde do sada nisam imala prilike da pevam. Uporedo sa nastupima, moji saradnici i ja radimo na novim pesmama, a ono što mi je najvažnije, pripremam se za polazak moje ćerke u prvi razred.

Koja su Vaša omiljena mesta za izlazak kada ste u Beogradu?

U Beogradu gotovo da ni ne izlazim. Tokom dana nađem vreme da sa svojim prijateljima odem u neki od mojih omiljenih restorana u prestonici, a svoja putovanja koristim i da bih se odmorila, ali i da bih se uvek opuštenije provela kada su noćni izlasci u pitanju.

Nataša je bila veoma raspoložena i spremna za večerašnji nastup na splavu Jimmy’s, a vama ostaje da dođete večeras i uživate u nezaboravnom provodu.

 

beogradnocu.com