Razno, vesti

beogradnocu.com radi zbog vas.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vam omogućava da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije. Obaveštava vas o programima klubova, kafana, splavova, restorana, barova i kafića u Beogradu, ali i da besplatno rezervišete vaše mesto u jednom od njih.

To uvek možete uraditi pozivom našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Čak smo vam omogućili još jedan novi broj koji je u upotrebi i na koji možete izvršiti rezervacije - 063 34 34 33. Mi smo jednostavno uvek dostupni. Činimo sve kako bi vam bilo što jednostavnije da iskusite spektakularan provod koji nudi bogata beogradska ponuda.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

beogradnocu.com radi već duži vremenski period i za to vreme smo izgradili poverenje svih korisnika naših usluga, isključivo našom profesionalnošću i predanošću poslu koji radimo. Dostupni smo vam svakog dana na 2 broja telefona Call Centra, i spremni da izađemo u susret svakom vašem zahtevu, da damo najbolje savete i pružimo tačne i najaktuelnije vesti iz noćnog života. Mi smo tu zbog vas!

Preko našeg portala možete imati informacije o svim klubovima i kafanama u Beogradu. Najveći izbor je na portalu beogradnocu.com a vaše je samo da kliknete. Aktuelne vesti, poznati gosti, najlepše devojke i momci, intervjui sa slavnima, najbolje kolumne… Sve to i mnogo više možete pročitati na našem portalu i na taj način naći svoje idealno mesto za provod.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ukoliko rezervišete preko našeg portala, nikad nećete ostati bez svoje rezervacije! Vaše mesto će vas zasigurno i garantovani sačekati u lokalu koji ste rezervisali. Jer ne dozvoljavamo da se naši klijenti nerviraju i stresiraju kada je u pitanju njihov izlazak i provod koji upravo treba da bude savršen i baš onakav kakav vi želite!

Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice, prva profesinalna ekipa na našim prostorima, učiniće da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite šta znači pravi prestonički provod. Mi ćemo vam rezervisati mesto, uslikati vas na istom, i na kraju objaviti sjajnu vest vašeg izlaska.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ukoliko nam ukažete svoje poverenje, i redovno nas pratite, bez sumnje nećete propustiti nijedno istaknuto dešavanje u gradu.

Ne preostaje ništa drugo nego da vam se zahvalimo što nas pratite. A mi vam obećavamo još mnogo dobrih vesti, akcija, informacija i zanimljivih tekstova o najboljim provodima u našem glavnom gradu. Rezervišite svoj provod na beogradnocu.com i slobodno se prepustite se nama, jer mi radimo za vas!

 

beogradnocu.com