Blaywatch, Poznati, River, vesti

Bivša devojka Vladimira Stojkovića maznula Vladu Mandića.

Sumnjama je došao kraj. Iako su mediji nedavno objavili da se rukometaš pomirio sa svojom bivšom devojkom glumicom Marijom Petronijević, naši fotografi su ga sinoć na splavu Blaywatch uhvatili sa atraktivnom manekenkom Dejanom Živković, sa kojom su ga mediji i ranije povezivali.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Oboje su sinoć na Blaywatchu bili odlično raspoloženi, te se sa razlogom može posumnjati da je Vlada ipak odabrao Dejanu, sa kojom se, kako se veruje, smuvao posle zajedničkog gostovanja u Ami G Show-u.

A na susednom prestoničkom splavu za to vreme se provodio Vladimir Stojković. Na našim slikama možete videti da je bio super raspoložen. Nakon otvaranja ovog prestoničkog splava, Vladimir je očigledno postao redovan gost.

splav River

 Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com