Industrija Bar, Kod Ministra, Ona Moja, Stara Pesma, vesti

Budimo množina - pomozimo!

Brojne humanitarne akcije su pokrenute za pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije. Ni beogradske kafane ne zaostaju i nude svoju pomoć na najbolji način.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Sinoć je u kafani Ona Moja bila postavljena kutija u koju su se ubacivali dobrovoljni prilozi za pomoć ugroženima, a ceo iznos će biti uplaćen na žiro račun za humanitarne svrhe!

Sinoć, večeras,ali i u nedelju, kafana Kod Ministra takođe ne izostaje u humanitarnoj pomoći, pa će takođe i ovde deo pazara biti uplaćen na račun za pomoć. Pored toga, u kafani Kod Ministra, biće postavljena i kutija za dobrotvorne priloge ko koliko može da izdvoji.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma uključila se u akciju prikupljanja pomoći za najugroženije, pa će CEO večerašnji prihod biti iskorišćen za nabavku najpotrebnijih namirnica ugroženima. Takođe i gosti kafane Stara Pesma, imaće priliku da doniraju novčane priloge u humanitarne kutije koje će biti postavljene u kafani. Bar Industrija Bar takođe se večeras priključuje akciji.

A do tada, menjajmo pivo za sms koji ćete poslati na broj 1003 i vi tako učestvovati u pomoći! Verujemo da svi zajedno možemo da pomognemo još više, jer posledice od elementarne nepogode nisu, nažalost, samo kratkotrajnog efekta. Štaviše, pomoć će tek biti neophodna. Zato doprinesite da pružimo podršku onima kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija. Cena sms-a je samo 100 dinara, vama je to jedno piće, a ugroženima je mnogo više od toga.

Uvedeno vanredno stanje u Srbiji nije samo upozorenje, to je pre svega poziv u pomoć! Možda ne možemo da pomognemo svima, ali zajedno, verujemo da možemo da pomognemo mnogima. Budimo množina - pomozimo!

 

beogradnocu.com