vesti

Budite kreator kafea - dođite u Anticipo.

Kafe Anticipo nastao je iz želje da se stvori mesto koje je skroz drugačije od svega sto se dešava u našem gradu. Anticipo je vaš dom u kom se možete osećati kao kod svoje kuće, jer ovde vam je sve dozvoljeno.

kafe Anticipo

Fotografisano u Kafe Anticipo

Dakle, koncept ovog lokala je takav da tamo možete otići kada ste usamljeni, kad želite sa nekim da popričate, kad želite da se zaljubite, odgledate utakmicu ili pak, napravite dnevnu žurku po svojoj želji.

Anticipo na italijanskom znači “napredovati”, stoga, ako želite da napredujete i otkrijete svoje talente i mogućnosti, pridružite se ovoj velikoj porodici i budite deo nje.
Svi zajedno se možete okupiti i, uživajući u sjajnoj kafi, svojom kreativnošću i entuzijazmom davati predloge i kreirati raznovrstan dnevni program kafića koji će odgovarati različitim profilima ljudi. Budite maštoviti i jedinstveni. Svaka vaša želja, vizija i ideja može biti realizovana u kafeu Anticipo. Ovde imate potpunu slobodu i možete postati sjajni idejni tvorci dnevnih i večernjih aktivnosti.

kafe Anticipo

Fotografisano u Kafe Anticipo

Kad je muzika u pitanju, za svakog će biti ponešto. Gosti će moći da biraju između pop, rock, house, jazz, latino, narodne i ostale muzike. Svako će po svom ukusu moći da odabere dan u nedelji koji najviše odgovara njegovom žanrovskom opredeljenju.

U okviru dnevnih događaja ponuda je usmerena na muške i ženske dane.
Momci dolaze u kafe Anticipo da aktivno prate sportske događaje i tih dana je lokal podređen njihovom uživanju. U velikoj ili maloj grupi navijača, nebitno je, vama je na usluzi čitav objekat i možete pratiti vaše omiljene klubove na velikom televizoru kafea Anticipo.

Kada je lepši pol u pitanju, dame imaju samo svoje dane u kafeu Anticipo i tog momenta je muškarcima ulaz zabranjen. Devojke će po izuzetno promotivnim cenama moći da uživaju u velikoj ponudi kolača i raznovrsnim ukusima kafe. Još jedna dobra vest koja će vas jako obradovati, jeste da ćete nedeljom pre podne, drage naše dame, moći da uživate u manikirskim uslugama koje će takođe biti po promotivnim cenama u okviru kafea Anticipo.

kafe Anticipo

Fotografisano u Kafe Anticipo

U Anticipu se takođe, pored ovih sjajnih mogućnosti, uvek pije i kvalitetna kafa, iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala, sa idejom uvođenja novina. Kafe Anticipo nudi i razne druge vrste pića, po veoma pristupačnim cenama.

Anticipo je kafe sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje, a to je upravo zato što i vi možete da upravljate njime!

Zato nemojte razmišljati, već posetite kafe Anticipo i svoje mesto rezervišite Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com