vesti

Budite uvek u centru pažnje.

Kafe Hol Centar je postao brend kojim Beograd može da se pohvali i koji svaki put ima sve bolji i sadržajniji repertoar. Večeras u jednom od najposećenijih kafea u gradu čeka vas Hame koji će vas razgaliti čim zapeva. Kafe Hol Centar je jedno urbano i cool mesto, na kom se okupljaju svi koji znaju parametre naboljeg provoda koji je neretko i veoma edukativan i kreativan, pa su i gosti koji se ovde okupljaju upravo u tom fazonu.

kafe Hol Centar

 Fotografisano u Kafe Hol Centar

Kafe Hol Centar i Hame će vam večeras od 22 sata dočarati pravi gradski provod uz koji ćete imati priliku da se vidite sa svojim prijateljima, porazgovarate, opustite se i uživate u najkvalitetnijoj muzici u gradu.

Kafe Hol Centar uvek brine za svoje goste i uvek nudi nešto novo i ne prestaje da iznenađuje, sa ovim kafeom vaš provod nikada neće biti običan i već viđen, ovde je sve drugačije, sve kreativnije i za nijansu neobičnije i sadržajnije nego na bilo kom drugom mestu u gradu. Kafe Hol Centar je kao rođen za uživanje i opuštanje idealan za kraj radne nedelje i početak vikenda, takav će biti i večerašnji repertoar opuštajuć i zabavan, baš onakav kakav i treba da bude petkom.

kafe Hol Centar

 Fotografisano u Kafe Hol Centar

Kafe Hol Centar posećuju ljudi sa nešto strožijim i istančanijim ukusom, te zato ovo mesto ima po malo težak i veoma poseban zadatak da stane na crtu baš ovakvim gostima koji predstavljaju elitu gradu u kom živimo i u koju naravno spadate i vi.

Na ovom mestu ćete naći pravog sagovornika na filozofske, književne, pa i muzičke teme, u prijatnom ambijentu, uz odličnu muziku pruža vam se mogućnost da uživate u načinu provoda koji je u svetu sve popularniji. Kafe Hol Centar vam otvara vrata jednog sasvim novog i neobičnog načina da se provede petak veče i uvodi vas u budućnost noćnog života koja će vam vrlo brzo postati omiljena.

kafe Hol centar

Fotografisano u Kafe Hol Centar

Kafe Hol Centar vas poziva da se uz divnu muziku i prijatan ambijent prepuštite zasluženom uživanju za kraj radne nedelje. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com