Najave, vesti

Cene letovanja kojima ne možete odoleti.

Rezervišite već danas letovanje po vašoj meri! Idealan način da se provedete vrhunski, a da pored toga i uštedite, eventualno novac pametno investirate u koktele, jeste da zakažete svoje letovanje u prvom terminu, i to ponudu za neverovatni Zakintos! Nakon subote očekuje vas rast cena, tako da ne dozvolite da vam ova sjajna ponuda promakne.

216

Zakintos - sinonim najboljeg letnjeg provoda za mlade, i one koji se tako osećaju. Već od 8. jula, za kada je zakazan prvi termin, kreću žurke, poznanstva, noćna kupanja, žurke u peni, nova prijateljstva i ljubavi... Sve ono što ste ikada želeli udaljeno je samo par klikova od vas!

415

Budite deo najspektakularnijih žurki uz najluđu ekipu, i prelepe devojke koje jedva čekaju da se provedu. Što pre rezervišite prve termine letovanja jer na taj način dobijate senzacionalno nisku cenu. Međutim, to nije sve! Vaš omiljeni portal  beogradnocu.com vam daje popust od 10 eura ukoliko rezervišete kartu jednim klikom, Online, preko našeg portala. Ne čekajte više ni sekund.
Više informacija u našoj specijalnoj rubrici putovanja 2014.

 

beogradnocu.com