vesti

Ćiri Bu Ćiri Ba – nova kafana na beogradnocu.com.

Ćiri Bu Ćiri Ba nesumnjivo su reči koje vas asociraju na magiju. Od danas, će se to promeniti!! Naime, Ćiri Bu Ćiri Ba ime je nove kafane koju vam beogradnocu.com predstavlja, ali se vaše misli vezane za ovu sintagmu, upravo zbog magije koju ova kafana nudi, neće mnogo promeniti. Ukoliko želite da spoznate prave čari kafanskog života posetite kafanu Ćiri Bu Ćiri Ba u Zemunu.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Noćni život Beograda je sa kafanom Ćiri Bu Ćiri Ba bogatiji za jedno etno-domaćinsko mesto u kom se neguju prave kafanske vrednosti, koje kafanu uspešno drže kao kraljicu ugostiteljskih objekata i najboljih provoda kroz sve ove godine. Ćiri Bu Ćiri Ba definitivno je mesto koje ćete brzo zavoleti, a od kojeg ćete se teško odvajati. Pripremite se za zaista sjajne muzičke ekipe i velike profesionalce koji će probuditi sva vaša čula.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Ovoga petka 28. februara u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba očekuje vas Aleksa sa Svojom Ekipom, i nezaobilazno rakijanje. U pitanju je neozvučena akustika, i neponovljivo dobar provod. Subota 1. mart rezervisana je za Ćiribu Orkestar. Muzički repertoar u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, biran je sa težnjom da probudi sve kafanske strasti.

Na našem portalu možete pogledati fotografije enterijera ove prelepe prestoničke kafane, a uskoro će vam biti dostupne i fotografije iz provoda, odnosno najinteresantniji momenti noćnog živote kafane Ćiri Bu Ćiri Ba. Fotografije će vas garantovano inspirisati da kafana Ćiri Bu Ćiri Ba vaš izbor.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Zbog velikog interesovanja za ovu sjajnu kafanu izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com