Cinema, Freestyler, Kolumne, River, vesti

Da li je lakše odvesti u krevet crnku ili plavušu.

Rivalitet između crnki i plavuša traje od kada je sveta i veka. Jedni će uvek biti na strani fatalnih crnki, a drugi će veličati neodoljive plavojke. Kada je reč o tome koje od njih je lakše "odvesti" u krevet mogu se isfilozofirati čitave studije, ali evo šta smi mi izbunarili za vas.

1. Plavuše se su stekle svoju popularnost još u stara vremena, kada se verovalo da su osobe svetlije puti i svetlije kose plave krvi. U Drugom svetskom ratu su upravo ovakve osobe smatrane nadmoćnijim, a zapravo je filmska industrija pravi krivac što se popularnost plavuša popela na tako visok nivo. Sudeći po tvrdnjama stručnjaka plavuše su nežnije, maznije i da bi se one "odvele" u krevet treba mnogo, mnogo truda...

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

 2. Ako se "uhvatimo" stereotipnog verovanja da su plavuše osobe sa nižim koeficijentom inteligencije, na čiji se račun zbijaju šale i smišljaju svakakvi viceli, ispalo bi da ništa nije lakše do "odvući" plavušu u krevet, ali da li je baš tako...

Splav freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

 3. Kroz istoriju, a i u filmskoj industriji bilo je mnogo fatalnih crnki. Mnogi ih doživljavaju kao inteligente i samouverene, a one to naravno vešto koriste. Sudeći po ovome, da biste odveli crnku u krevet morate pre svega da koristite mozak i da imate malo sreće, ostalo će sve ići kao podmazano.

Splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

4. Crnke su bile fatalne za mnoge moćnike i uticajne ljude. Na filmu je bilo i onih koje su partnere "menjale" kao čarape. Nemojte se iznenaditi, ako vas crnka  obrlati i odvede u krevet, čisto radi zabave, a sutra zaboravi da uopšte postojite.

Splav River

Fotografisano na Splav River

5. Verovatno bi ostvarenje sna mnogih muškaraca bilo da se u toj "igri" vođenja u krevet zajedno nađu i crnka i plavuša, ali to doživljavaju samo retki srećnici ili oni koji jednostavno "znaju znanje".

Splav River

Fotografisano na Splav River

Odgovor na ovo pitanje s početka teksta leži u vašim iskustvima, umećima i na posletku u sreći, a sa bojom kose teško da ima bilo kakve veze! Do čitanja!

beogradnocu.com