Jimmy's, vesti

Dado Polumenta na splavu Jimmy’s!

U prijatnom ambijentu splava Jimmy’s večeras će Dado Polumenta održati svoj nastup. On će, pored svojih dobro poznatih pesama „Ana Marija“, „Fobija“ i „Brodolom“, izvesti i numere s novog albuma koji je nedavno objavio, ali biće mesta i za hitove Ace Lukasa, Ace Pejovića i grupe Miligram, koje Dado izvodi na vrlo specifičan način.

Na  splavu Jimmy’s očekuje vas standardno dobra atmosfera i provod do ranih jutarnjih časova. Ono što karakteriše i nastupe Dada Polumente, a i sam  splav Jimmy’s, je uvek velika posećenost i neizostavno uživanje u kvalitetnoj muzici.

Ono što je aktuelno je da, iako je nedavno objavljen spot za numeru „Ljeto” na kojoj Dado Polumenta gostuje, a koju je snimio u saradnji sa Markom Vanillom, već danas izašlo je novo video izdanje ovog popularnog pevača. Naime, Dado Polumenta i Viki Miljković snimili su duetsku pesmu "Samo Namigni", čiji je spot danas premijerno prikazan. Tekst pesme napisao je Miloš Roganović, dok je aranžman uradio suprug pevačice Viki Miljković, Taške. Video je snimljen pod rediteljskom palicom Andreja Ilića, a na snimanju u studiju „Treno“ učestvovalo je više od 50 statista, akrobata i plesača. Spot je danas ugledao svetlost dana preko sajta Jutjub.

Portal beogradnocu.com je razgovarao sa Dadom pred njegov večerašnji nastup na splavu Jimmys.

U utorak uveče nastupate na jednom od najposećenijih splavova u prestonici. Kakav ste nastup ovog puta pripremili za beogradsku publiku?

- Svi moji putevi vode me u Beograd a svi Beogradski putevi na splav. Uvijek mi je zadovoljstvo nastupati pred ovom divnom publikom. Većeras uživo premijerno novi hitovi i to će biti moj poseban dar za moju voljenu publiku.

Vaš poslednji nastup na splavu River pamti se kao jedan od najboljih provoda ovog leta. Čime plenite publiku?

- U stvari, svaki moj nastup pred beogradskom publikom jeste imperativ da dam sve od sebe. Jednostavno najbolja publika zaslužuje samo najbolje. Ja bih rekao da je to dvosmjeran odnos, obostranog pošovanja i ljubavi. Osjećamo jedni druge i onda imate nastupe o kojima se priča.

Kakvi su vam planovi za leto? Gde će Vaša publika još moći da Vas čuje?

- U poslednje vrijeme moj fokus je na objavljivanju novog albuma. Zadnjih smo dana u eter pustili dva, kako već mnogi kažu ljetna hita, jedan sa Markom Vanillom, koji nosi naziv “Ljeto”, dok sam drugi radio sa meni dragom koleginicom Viki, pod nazivom “Samo namigni”. Ovi spotovi su nastavak priče o kvalitetu kojem težimo i ovi spotovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Idemo dalje, nema stajanja. Ovo ljeto će da gori, hahaha...

Da li planirate odmor i gde?

- Odmor je u planu tek kada završimo poslovne obaveze. Imamo obećanje dato voljenoj publici, a to je da će album biti pušten i naporno na tome radimo. Pravimo pravu priču i želimo da podignemo kvalitet pjesama i spotova, jer to ova divna publika zaslužuje. Imam mnogo inspiracije i možete očekivati samo vrhunske pjesme.

Kako se Dado Polumenta privatno oseća i da li je spreman za novu ljubav?

- Osjećam se sretno i zadovoljno. Okružen sam meni dragim ljudima. Aktivan sam na poslovnom planu, kao nikad do sada. Vjerovatno znate, ove godine smo otvorili muzički studio sa vrhunskom opremom. Zacrtali smo velike ciljeve i nećemo odustati dok ih ne ostvarimo. A pitate me za ljubav?  Ljubav se desi, niko ne zna kada će da se desi. Dopustite mi da citiram jednog pisca koji za ljubav kaže sljedeće: "Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli."

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Ljubiteljima dobre muzike zagarantovan je dobar provod i na večerašnjem nastupu Dada Polumente, ali i u narednom periodu na  splavu Jimmy’s. U sredu, 24. jula zabavljaće vas Miligram, četvrtak je rezervisan za mladu, atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović, a u petak, 26. jula na  splavu Jimmy’s nastupaju  Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band. U subotu ćete moći da uživate uz Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića.

Fotografije sa splava Jimmy’s možete pogledati u našoj galeriji, gde su zabeleženi najinteresantniji momenti noćnog provoda u Beogradu. Portal beogradnocu.com provodiće se i na nastupu Dada Polumente, ali i na ostalim dešavanjima na  splavu Jimmy’s.

Da ne biste propustili najbolji provod u prestonici, svoje mesto za sve pomenute događaje možete rezervisati vrlo jednostavno, putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com