Beograd, Restoran, vesti

Restoran Dash's lociran u mirnom delu Voždovca, u ulici Dušana Jovanovića br 4, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta i novog naselja Stepa Stepanović. Može da ugosti 80 ljudi, a radno vreme je od 8 sati do ponoći.

Popularni bar Dash's je za sve ljubitelje kvalitetnog provoda i hedonizma otvorio restoran italijanske kuhinje, sa istim nazivom, pogodan je za vaš predah od burnog prestoničkog života. Enterijer restorana Dash's veoma je prepoznatljiv, a kao i istoimeni bar, izdvaja se po svojim arhitektonskim rešenjima. Restoran Dash's uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. Svetskom izgledu restorana dodatno doprinosi i sjajna bašta od dva nivoa koju krasi jedinstvena fontana uređena u japanskom stilu, napravljena od stakla na tri nivoa.

Dashs 2

 Fotografisano u restoranu Dash's

Na meniju restorana Dash's nalaze se specijaliteti italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom  Započnite obrok uz kapreze salatu ili punjene pečurke na žaru. Od glavnih jela možemo Vam preporučiti biftek u gorgonzola sosu, svinjski file Dash's, punjenu rolovanu belu vešalicu, rebarca na kajmaku ili piletinu sa gamborima. Na meniju se nalaze i brojne paste, rižota, pice, obrok salate i sendviči. U ponudi su i najkvalitetnija domaća bela i crna vina, vrhunski kokteli, kao i mnogobrojna žestina. Na kraju obroka zasladite se uz palačinke, čizkejk ili banana split.

Uživajte u specijalitetima italijanske i tradicionalne kuhinje i bogate ponude svih vrsta pića. Osetite toplinu koju ovaj restoran nudi i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju.

Dashs 3

Fotografisano u restoranu Dash's

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com