vesti

Dobro samo uz Dobrilu.

Jazzbina Concept vam u sredu 12. februara u klubu Dobrila predstavlja sastav Groovoodoo, koji će oduševiti sve ljubitelje jazz-a. Za vaš provod pobrinuće se Nenad Petrović na saksofonu, Petar Krstajić na basu, kao i Peđa Milutinović za bubnjevima. Start je zakazan za 21.30h.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Nakon srede sa neponovljivom ekipom Groovoodoo muzičara, naredni događaj u klubu Dobrila koji nesmete propustiti je petak 14. februar uz Betty Boom Bend. Očekuje vas Pop, disco, 80′, MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo iznenađenja.

Subota 15. februar rezervisana je za Selection Bend. Ne propustite vrelu atmosferu, raspoložene goste i neponovljivi provod do ranih jutarnjih časova.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Podsećamo da popularna Dobrila predstavlja spektakularni bar-klub, sa vinskom kartom dovoljno bogatom da može da parira boljim vinarijama, a izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus. Specijaliteti koktel majstora ovog kluba jesu kokteli Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila, a možete uživati i u velikoj ponudi drugih koktela, koji se sa puno mašte kreiraju upravo za vas. Prepustite se maksimalnom uživanju uz jazz i sve čari najboljih koktela.

Takođe, cene u klubu Dobrila cene su veoma korektne, tako da ćete moći da se provodite bez brige o svom novčaniku. Uz cene prilagođene svačijem džepu, ljubazno osoblje, neverovatno dobru muziku i naravno nasmejane Beograđane, nemoguće je ne provesti se izvnaredno.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog  velikog interesovanja. A u iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com