vesti

Doček Srpske Nove godine u kafeu Jazz.

Ukoliko niste odlučili gde ćete provesti doček, kafe Jazz je pravi izbor za sve ljubitelje opuštenog provoda. Ulaz za proslavu Srpske Nove godine je besplatan, a provod koji će se ovde odvijati, kao i inače – spektakularan.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Za vaše maksimalno uživanje u kafeu Jazz tokom dočeka pobrinuće se Dj Voice, koji će za vas vrteti hitove strane i domaće muzike. Raznovrsnost muzičkog repertoara udovoljiće različitim profilima ljudi i učiniti da, koji god muzički žanr da preferirate, odve osetite jedinstveni i neponovljivi provod. Očekujte dosta dobrog raspoloženja i pozitivne energije, kao i mnoštvo nasmejanih lica i druželjubivog osoblja.

Ono u čemu ćete garantovano posebno uživati jesu kokteli Jazz kafea spremljeni od strane profesionalnih barmena, sa puno ljubavi. Nesumnjivo će svaki koktel napravljen upravo za vas probuditi sva vaša čula i otkriti vam nove tajne dobrog provoda.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Podsećamo da izuzetno atraktivna lokacija doprinosi tome da Jazz cafe bude veoma posećen, kako u toku dana, kada se ovde pored prijatnih druženja mogu voditi i ozbiljniji razgovori sa poslovnim prijateljima, tako i uveče, kada se ovo mesto postaje savršeno za lagano zagrevanje pred ludi noćni provod Beograda. Osoblje, koje je uvek veoma ljubazno i spremno da vas usluži u svakom trenutku, drži nivo Jazz cafe-a na veoma visokom nivou, odnosno doprinosi tome da Jazz café zadovoljava svetske standardne.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u kafeu Jazz. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  U iščekivanju ovog fantastičnog dešavanja koje ćete nesumnjivo pamtiti, pogledajte našu galeriju enterijera i uverite se u sjajan ambijent koji vas očekuje u Jazz kafeu.

 

beogradnocu.com