vesti

Dočekajte jutro sa Dobrilom.

beogradnocu.com je uvek tu da vas uputi na najbolja prestonička mesta koja odgovaraju baš vašim potrebama. Za ljubitelje dobrih klupskih svirki preporučujemo klub Dobrila. Tri dana u nedelji, koliko klub Dobrila radi, na muzičkom repertoaru su žive svirke veoma traženih bendova u regionu. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Četvrtak 23. januar rezervisan je za već neizbežni sastav Balkan Express Bend. Prva asocijacija na njih je neverovatna energija koju prenose na publiku, prava žurka, kako u klubu, tako i na samoj sceni, i naravno muzički repertoar koji obuhvata baš sve što možete poželeti. Možete očekivati sve od strane evergreen, rock’n’roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike.

Samo dan nakon Balkan Express Benda, u petak 24. januara, u klubu Dobrila nastupiće Show Time Bend. Svi članovi benda su licencirani i školovani muzičari, profesionalci i iza sebe imaju zavidno muzičko iskustvo. Repertoar benda je širokog spektra: od stare narodne, starogradske, zabavne (domaće i strane, pop i rock), tradicionalne, do moderne muzike. Ovaj sastav uvek prati sjajan provod i dobra energija.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Stage Bend oduševiće vas ove subote 25. februara. Subota je, dakle, rezervisana za jedan od najboljih klupskih rock sastava - Stage Band. Uz izuzetno specifičan muški, i fenomenalan ženski vokal, provešćete se zaista nezaboravno i jedva čekati njihov naredni nastup. Stage Band i klub Dobrila zaista predstavljaju idealan način da provedete ovu subotu.

Od Dobrile očekujte besprekornu uslugu, spektakularnu atmosferu i dosta dobrog raspoloženja. Nezavisno od toga koji dan izaberete za vaš noćni izlazak, garantovano ćete se dobro provesti, jer Dobrila zna kako da vas usreći! Do ranih jutarnjih časova bićete deo sasvim jedinstvenog provoda, naravno, ukoliko obezbedite mesto za sebe i svoje prijatelje.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com