vesti

Dr Love traži odgovor na dnu čaše.

Predrag Popović, poznatiji kao Pop sa TDI radija, Dr Love, ali i MC Pop, “uhvaćen” je u petak u kafanskom ludom provodu. Pop, za kog slobodno možemo reći da je jedan od najpopularnijih radio voditelja u Srbiji, uživao je sa svojim kolegama u čarima kafane Tiho Noći, koja se nalazi u ulici Kralja Petra.

Ako provirite u našu galeriju fotografija, možete se uveriti kako izgleda jedno slobodno veče našeg doktora “ljubavi” koji je “overio” kafanu svojih prijatelja.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Predrag Popović je voditelj emisija Dr Love, Kontra Kviz, Antidepresiv na TDI radiju. Pop je takođe jedan od članova veoma popularnog benda Dobar, Loš, Zao koji je, između ostalih, obeležio dance eru u Srbiji. Idejni tvorac TDI ekipe, i MC koji zna i ume da prenese pozitivnu energiju na ljude oko sebe!

Šale koje Predrag Popović Pop izgovori u kultnoj emisiji „Kontrakviz“ već sutradan završavaju u medijima kao vic dana. Za sebe kaže da nije nikakav Bred Pit, već običan tip iz kraja, porodičan čovek i tata osmogodišnjeg Andrije. Odrastao je na Novom Beogradu, a na radio je došao posle odsluženja vojnog roka. Prvi posao bio mu je da usisava studio, da bi se potom premestio za miks pult.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Ono što možda niste o Popu, jeste da su mu pored sina, najvažniji obraz i FK Partizan čiji je vatreni navijač. Pored ovih emisija koje vodi na radiju organizuje i veoma posećene žurke po celoj Srbiji. Pop je toliko poznat u Srbiji,da je čak učestvovao i u rijaliti šou, ali i raznim pesmama-spotovima pevača. Prošle godine je, bivša misica i pevačica grupe Dr Iggy, Ivana Kostić snimila spot za pesmu “Ludnica” u kojoj je Dr Love bio specijalan gost. Pogledajte video na kraju teksta.

Kakva je atmosfera vladali u petak u kafani Tiho Noći ne možete ni da zamislite. Kafanski Orkestar je napravio potpuni haos kao i svakog vikenda što radi.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Ono što vam kafana Tiho Noći pruža, pored sjajne muzike, jeste i nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma i besprekornu uslugu od strane vrhunskog i profesionalnog osoblja.

Konobari kafane Tiho Noći su ujedno i vaši najbolji prijatelji za provod ili rame za plakanje.
U ovom modernom ambijentu, sa izvanrednom akustikom, nesumnjivo ćete provesti najlepše momente sa svojim prijateljima, porodicom, i dragim osobama, a pri tom ne potrošiti previše novca.

Kafanu Tiho Noći valja obići svakog vikenda, a da biste proverili zašto, besplatno rezervišite mesto putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com