vesti

Đuskajte celu noć u kafani Nesanica.

Večeras u kafani Nesanica, očekujte neponovljivi Sensation Bend. Dođite, da uz zvuke ovog fenomenalnog benda, plešemo zajedno do zore. Kafana Nesanica nije samo razlog i krivac što zbog ludog i nigde viđenog provoda nećete spavati već igrati i pevati celu noć, nego je nešto sasvim, sasvim posebno i jedinstveno u svakom smislu te reči.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Nesanica je baš ono što ste tražili i klub i kafana i merak i nežan ples, sve, pažljivo osmišljeno samo za vas u Dobanovačkoj 8 u Zemunu. U Nesanici je uvek nekako toplo, atmosfera je dovedena do usijanja, ovde igraju svi i gosti i osoblje i muzičari koji sjajnim izvedbama nikome ne daju mira, a ni sna.

I danas će biti tako, u kafani Nesanica zajedno sa vama najbolje u gradu će se provesti Sensation Bend, to ne smete nikako da propustite jer će ovo biti provod veka. Sjajna atmosfera, usijano raspoloženje najlepši osmesi grada Beograda danas će đuskati u Nesanici uz Sensation Bend i njihov sjajan repertoar. U subotu vas očekuju Lidija i Cosmo Bend. Ne propustite!

kafana Nesanica

 Fotografisano u Kafana Nesanica

Večeras će biti idealno u Nesanici gde će se sjediniti mladost i iskustvo luda žurka i meraklijske čaše. O tome će se nadaleko pričati jer niko da kafana Nesanica ne nudi sadržajniji i bolji provod u gradu, a i šire. Cene su fantastične, izbor pića senzacionalan, a atmosfera uzavrela, nemojte to nikako propustiti!

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Na vrlo jednostavan način, rezervišite svoje mesto na adresi najboljeg provoda kafani Nesanica, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com