Intervjui, Kasina Bar, Poznati, vesti

Ekskluzivno Jelena Rozga: Tata pita kad ćemo.

Svi nagađaju. Da li je Ivan Huljić, sin Tončija Huljića, Jelenin sadašnji partner i budući otac dece o kojoj u poslednje vreme u medijima toliko govori i dalje ostajemo bez odgovora. Sa nestrpljenjem isčekujemo da li će se prelepa Splićanka Jelena Rozga za dva dana u Kasini pojaviti u još provokativnijem stajlingu, nego u spotu za pesmu "Okus mentola". Pokušali smo da otkrijemo kakva je Jelena  kada se pogase scenska svetla. Od skromne regionalne zvezde na koju smo navikli, nakon poslednjeg spota  fatalna zavodnica je mnogima zaledila dah. Pevačica božanstvenog glasa i još lepšeg stasa na sva pitanja vezana za privatni život odgovara samo osmehom. U isčekivanju njenog novog albuma, saznali smo da pored toga što ostaje verna svom dosadašnjem stilu, ipak nas očekuju i neki noviteti.

beogradnocu.com: Kakva nam iznenađenja pripremate za nastup u Kasini 30. aprila i da li možemo očekivati stajling poput onog u spotu Okus Mentola?

Jelena Rozga: Drago mi je da je spot Okus mentola ostavio utisak na vas, privukao pažnju! haha! Imam super ekipu koja mi radi styling i uvjek se trudimo da imamo nešto novo i da ponekad iznenadimo garderobom.. još ne znam što su mi spremili za nastup.. vidjećemo ... uglavnom, veoma se radujem nastupu u Kasini i ponovnom dolasku u Beogradu. Obećajem da ćemo se svi skupa super zabaviti kao i svaki put do sada.

Jelena Rozga

beogradnocu.com:  Kakva je Jelena Rozga kada nije na bini?

Jelena Rozga: Dupla sam horoskopska lavica, meni vrag ne da mira ni na bini ni kad nisam na njoj! haha ! Istina, na bini se totalno prepustim koncertu i svojoj publici i ponekad se iznenadim sebi kad vidim neki video koliko energije imam! Ipak  u privatnom životu sam mirnija, ali ne previše... hmm.. jako smo slične nas dvije u stvari.

beogradnocu.com: Možete li da nam ispričate neku lepu anegdotu sa nekog od nastupa u Srbiji?  Da li se sećate nekog lepog iznenađenja koji su van fanovi priredili?

Jelena Rozga: 19 godina sam u ovom poslu, iza mene je veliki broj anegdota, smiješnih, nezgodnih, tužnih, veselih događaja... naravno moja publika je uz mene sve ove godine i bude puno lijepih trenutaka koje ne bih mijenjala ni za šta na svijetu. Nije mala stvar imati koncert na kojem slučajno nestane struje i kad misliš da nemaš načina komunikacije sa publikom oni te jednostavno rasplaču tako što svi bez muzike pjevaju tvoje pjesme od početka do kraja - to su trenuci koji se ne mogu opisati.

beogradnocu.com: Jel nam možete otkriti neke detalje vezane za novi album.  Nedavno ste izjavili da planirate da uradite letnji hit, možete li nam nagovestiti kakva nas pesma očekuje?

Jelena Rozga: Uskoro  izlazi  novi album, moj treći solistički po redu. Pjesme su rađene polako, jednu po jednu smo izbacivali van, tako da će se sve te pjesme iz ove i prošle godine naći na albumu, poput Nirvane, Solo igračice, Dobitne kombinacije, Cirkusa.. Pored Okusa mentola koji je izašao prije nekih mjesec dana radim još 5 novih pjesama i mislim da svaka ima nešto svoje specificno, novo. Ostajem dosledna nekom svom stilu, ali uz note nečeg drugačijeg i rekla bih možda svježijeg. Radim i na jednoj pjesmi bržeg ritma koja će u stvari najaviti album i o kojoj za sada ne bih još ništa pričala, ali vrlo brzo ćemo o njoj !

ROZGA

beogradnocu.com Da li vam je žao što niste nastavili da se bavite baletom, kako bi izgledao vaš život da ste balerina, a ne pevačica?

Jelena Rozga: Za pjevanje sam se odlučila kada sam u ranoj mladosti osjetila zasićenost baletom koji mi je do tada bio najvažnija stvar na svijetu. Nikada ne razmišljam po principu šta je bilo da je bilo, tako sam tada odlučila i nikada nisam požalila... pa zašto bih, radim najljepši posao na svijetu i presrećna sam zbog toga.

beogradnocu.com: Koga ćete prvo posetiti kada dođete u Beograd, kako ćete provesti vreme pre i posle nastupa?

Jelena Rozga: Ostaću par dana u Beogradu, ali svaki dan je prepun obaveza, evo sutra učestvujem na Pink Festivalu, nakon tog Kasina, imam dogovoreno puno stvari, nadam se da cu uspjeti bar jednu večer izaći u neki od vaših lijepih restorana.

beogradnocu.com:  Ovih dana čitamo o vašim planovima u vezi potomstva, čak ste rekli i koja imena biste dali deci, šta na to kaže budući tata?

Jelena Rozga: ha,ha, dobro pitanje! On pita kada ćemo ?! hahah

beogradnocu.com: Kako vam se čini noćni život Beograda?

Jelena Rozga: Čula sam da je izvrsna zabava ovdje kod vas, ali nažalost nikada nije bilo dovoljno vremena za ostat malo duže.

beogradnocu.com:  Na šta ste u svojoj dosadašnjoj karijeri najponosniji? Šta biste voleli da vam se nikada nije dogodilo i ima li nešto što želite, a nikako ne uspevate da ostarite?

Jelena Rozga: Moja karijera je počela 1995. godine sam se našla na pravom mjestu u pravo vrijeme i nakon audicije sam primljena da budem nova pjevačica u grupi Magazin. Međutim,kada sam se odlučila za solo karijeru, bio je to novi  početak kada je trebalo stisnuti zube i dobro se preznojiti da bi se došlo do uspjeha. Bila je to vrlo neizvjesna avantura jer sam puno riskirala, krenula sam u nepoznato, ne znajući što će biti od svega toga. Imala sam samo želju i ambicije, te, hvala Bogu, prijatelje i roditelje koji su vjerovali u mene i bili mi podrška. Kako sam već imala dovoljno iskustva znala sam da ću uspjeti samo ako ću biti uporna, ako ću puno raditi, biti marljiva, truditi se, i naravno ako ću imati dobre pjesme i koncerte. Sve je krenulo uzlaznom putanjom nakon Bižuterije i od velikog koncerta u Splitu u Spaladium areni pa mi je zbog toga taj koncert ostao zauvijek duboko urezan u mom srcu. Ali kad malo bolje razmislim, moj najveći uspjeh i ponos je moja veza s mojom dragom publikom, ljubav koja postoji između mene i mojih fanova je nešto na što sam najviše ponosna i zahvalna.

Vaš omiljeni portal i vodič kroz sve atraktivniji noćni život Beograda beogradnocu. com priprema za vas još mnogo novih iznenađenja, ako nas budete redovno pratili, imaćete prvi priliku da saznate šta se novo dešava u životima i karijerama poznatih ličnosti. Do tada uživajte u noćnom životu po vašoj meri i besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com