vesti

Filmski dobra atmosfera u klubu Filmski Grad.

Mesto gde se u toku dana možete odmoriti uz kafu i razgovor sa prijateljima, ili pojesti nešto izuzetno, a zatim ponovo doći uveče da nastavite uživanje uz dobru muziku i pristupačne cene pića, jeste klub Filmski Grad. Atraktivna lokacija i uvek prijatna atmosfera čini da se na ovom mestu uvek osećate fenomenalno.

House & RnB muzika, koja četvrtkom dominira u klubu Filmski Grad, iz nedelje u nedelju postaje sve popularnija. Pažljivo odabrani zvuci pronašli su svoju publiku koja se uvek rado vraća, što zbog same muzike, što zbog akcije koje ovaj klub nudi. Naime, ukoliko naručite flašu vodke Smirnoff i 5 burn-a, vaš račun iznosiće svega 5.500 dinara! Zaista izuzetno dobra ponuda za sve ljubitelje ovakve kombinacije pića!

Filmski grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Filmski grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Iako je četvrtak sve atraktivniji, petak je i dalje pravi hit za sve one koji uživaju u kvalitetnoj domaćoj muzici. Petkom scena pripada mladom i izuzetno talentovanom pevaču Mladenu Cvetanoviću i prelepoj Nini Nestorović koji uvek naprave sjajnu atmosferu. Vašem apsolutnom užitku takođe doprinosi prelepo uređena bašta kluba Filmski Grad.

Filmski grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Ukoliko još uvek niste posetili ovo fantastično prestoničko mesto, pogledajte u našoj galeriji kakve se večeri tamo odvijaju. Na narednim dešavanjima u klubu Filmski Grad čekaju vas naši fotografi, ali puno dobrog raspoloženja!

Da biste obezbedili sebi nezaboravan noćni provod, rezervišite svoje mesto na vreme! To možete učiniti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com