Dragstor Play, Freestyler, Kolumne, Loft, Razno, Stara Pesma, Stefan Braun, Terassa

Gde izlaze najbolji frajeri?

Devojke, sigurno vas zanima gde je najveća koncentracija seksi frajera? Mi smo sastavili listu od deset noćnih lokala u koje izlaze najbolji frajeri i mesta gde će ih slobodne devojke najlakše upoznati.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

S obzirom da se vaši novinari/ke bave noćnim životom Beograda, imali smo prilike da proverimo sva mesta i izdvojimo ona na kojima smo se najbolje proveli…naravno u društvu seksi frajera.
Zato sve "singl" devojke, i one koje se tako osećaju, ako ste u dilemi oko izbora mesta za izlazak, predlažemo vam sledeća mesta, na kojima možete da pronađete svoju "lepšu polovinu"...ili makar da se dobro zabavite u potrazi za istom.   Moramo se odmah ograditi, pošto je nezahvalno napraviti ovako kratku selekciju u moru dobrih lokala i najprivlačnijih frajera u našem gradu. Pa da počnemo...

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Dakle, u kafani "Stara Pesma" naći ćete ozbiljan broj dobrih frajera zaljubljenih u pop, folk muziku. Ali, bez obzira na njihov muzički ukus, nemojte ih zanemariti, već dobro osmotrite ponudu. Izbor je veliki!

stara pesma 1

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

S druge strane, energija i zvuk koji dominiraju u klubu Stefan Braun, takođe ne izostaju u ponudi provlačnih zgodnih tipova. Ne samo što sexy izgledaju, nego se među njima nalaze i poznate gradske face.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Kad se svi poznati frajeri Beograda skupe na jedno mesto, i to u klubu Stefan Braun, verujte nam, nećete znati šta vas je snašlo.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Terassa Lounge je već svima dobro poznato mesto sa koncentracijom vrhunskih frajera. Čim znamo da je jedan od suvlasnika, jedan od najpoželjnijih frajera u gradu Vlada Vuksanović, znamo i kakve tipove možemo tamo da očekujemo.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

I sam naziv žurke, u klubu Terassa, "My boyfrend is out of town" nam govori kakav provod nas ovde očekuje. Sportisti, zgodni, poznati, lepi...gde ćeš bolje društvo.

terassa

Fotografisano u Klub Terassa Lounge

Na splavu Freestyler, na žurkama simboličnog naziva "Belgrade Banging", "Buzzi'n" i druge,  mogu se pronaći upravo slatki i privlačni primerci...

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Uostalom, pogledajte sami naše fotografije i proverite da li je to istina.

frestyler9

Fotografisano na Splav Freestyler

Morate se složiti da je naš Beograd pun dobrih frajera. Možda nisu svi uvek za 10, ali u svojim najboljim izdanjima nema im premca. Rezervišite vaše mesto i krenite u potragu najboljih gradskih frajera. To možete učiniti preko vašeg omiljenog portala beogradnocu.com, putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com