vesti

Harizma na najvišem nivou.

Ukoliko još uvek niste odlučili koje će mesto obeležiti vaš predstojeći vikend, mi smo tu da vas uputimo samo na ono najbolje. Za sve boeme koji su odani kafani i pravom meraklijskom provodu, beogradnocu.com ovog vikenda preporučuje nezaboravno, vrhunsko uživanje na svetskom nivou u prelepoj kafani Ko To Tamo Peva!? u Zemunu.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Harizma bend učiniće da vaš provod ovog vikenda bude zaista neponovljiv. Naime, u kafani Ko To Tamo Peva!? će u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih, kao i u subotu, 15. februara nastupati svim boemima dobro poznati sastav Harizma bend, koji svojim izvođenjem najboljih kafanskih pesama nude neverovatno dobar i neponovljiv provod. Ovi akustični tamburaši probudiće sve vaše emocije i prirediti vam veče za pamćenje. Posetite popularnu prestoničku kafanu Ko To Tamo Peva!? i oduševite svoje drage osobe. Ono što je garantovano jeste da dobar provod neće izostati i da ćete se maksimalno prepustiti svim čarima sjajne starogradske i kafanske muzike.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Podsećamo da je kafana Ko To Tamo Peva!? zdanje svih najlepših kafanskih glasova koje ste ikad čuli, kuća svih najlepših kafasnkih žena i mesto najboljih, autentičnih kafanskih provoda u kojima se ništa ne štedi jer je muzika je san snova. Najlepše starogradske romanse svakog vikenda na uvce će vam pevati neponovljivi muzičari, što je još jedan dodatni razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u gradu kafani Ko To Tamo Peva!?.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Priuštite sebi jedinstvenu provod i obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto na vreme, zbog velikog interesovanja koje vlada. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati.

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!? možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod u Zemunu.

 

beogradnocu.com