vesti

Harizmatičan provod u srcu Zemuna .

Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je fenomenalno mesto kafanskih zabava i sve bude uvek na vrhunskom nivou.  A to vam je već dobro poznato. Harizma Bend - Akustični Tamburaši, harizmatično vas osvajaju svakog petka i jedva čekaju da vi dođete i zaigrate i zapevate onako čisto iz duše i srca.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Harizma Bend u kafani Ko To Tamo Peva!?  pravi zabave vredne divljenja i vi se uvek petkom vraćate u ovo predivnu kafanu u Zemunu da još jednom budete svedoci najlepših momenata stvaranja kafanske istorije Beograda. Harizma Bend - Akustični Tamburaši, sa vama su i subotom, uveseljavaju vas i dižu kafanu na noge, željna igre i pesme i zadužena za vaše zadovoljstvo kafana Ko To Tamo Peva!? , uživaće u svakom vašem pokretu i učiniće vaše doživljaje u ovoj kafani najboljim i nezaboravnim.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Ko To Tamo Peva!?  je kafana svetskog renomea, boženstveni enterijer, predivno osvetljen sa bojama koje se savršeno uklapaju u vašu boemsku priču, a uz besprekorni Harizma Bend dobijate tačno ono što vam treba najbolji od najboljih kafankih provoda.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Zapevajmo zajedno u kafani Ko To Tamo Peva!? , rezervaciju najkafanskijeg provoda u gradu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog  vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i  najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi već pevamo, samo još nedostajete vi, vidimo se u Zemunu.

 

beogradnocu.com