Staro Drvce, vesti

Henc u provodu.

Naš poznati pevač Renato Henc sinoć se baš veselio u kafani Staro Drvce. Ovaj vrsni pevač koji se takmičio i u Zvezdama Granda, sinoć je baš bio dobro raspoložen. Renato Henc je široj javnosti pre svega poznat po svom raskošnom glasu i sposobnosti da otpeva i najzahtevnije numere, po čemu su ga ljudi zapamtili još u toku ovog poznatog muzičkog takmičenja. Renato se inače od svoje sedme godine aktivno bavi muzikom. Svirao je harmoniku, gitaru i bubnjeve.

Publika veoma voli Renata i njegove pesme, posebno je lepo prošao sa singlovima ''Maska'', ''Šest nula'', ''Sve bih opet dao za tebe'' i drugim. Kafana Staro Drvce je sinoć bila temelj najboljih i najposećenijih kafanskih žurki uz Nenada Radovanovića, Lidiju Dimitrijević i Miami Bend sinoć je cela kafana bila razigrana i raspevana i pravo mesto za sve raspojasane boemske duše.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je kafana baš po taktu vaše omiljene pesme sa njom vam nikada nije hladno, uvek vam srce zagreje do maksimuma i osećate se lepo i poželjno, jer kafana Staro Drvce uvek projektuju najpozitivniju moguću energiju. Kafana Staro Drvce je pravo mesto za sve koji traže dobar provod i dobro društvo u kafani Staro Drvce uvek ćete biti dočekani kako dolikuje.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Večeras u sjajnoj kafani Staro Drvce nastupaju uigrani i fenomenalni Nenad Radovanović, Lidija Dimitrijević i Drvce Bend, sasvim dovoljno da zapale atmosferu i učine da ovo veče ne zaboravite nikad. Krenite u lud provod sa svima do kojih vam je stalo i ne štedite ni grlo, ni noge, a kafana Staro Drvce će se potruditi da svaki momenat bude dovoljno poseban da ga se sećate zauvek.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je dovoljno "zapaljiva" da svaka vaša noć koju joj poklonite bude ugrejana do maksimuma. Besplatnu rezervaciju sjajnih provoda možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi se uvek dobro osećamo pod zabavnom krošnjom kafane Staro Drvce, note nam toliko prijaju da su i naše fotografije uvek raspevane, naročito one na kojima nam vi šaljete poljupce.

 

beogradnocu.com