Cinema, Intervjui, Kod Ministra, vesti

Ivan, Beograđanin koji izlazi svakodnevno: Nisam navučen na provod.

"Izlazim 30 do 31 dan u mesecu. Mislim da više ne mogu da zamislim svoju svakodnevicu bez burnog noćnog života" izjavio je Ivan, koji nas je zaintrigirao. Samo za vas prenosimo vam stavove, ideje i razmišljanja ovog Beograđanina, kog svakodnevno možete pronaći u provodu, okruženog prelepim devojkama.

Pitali smo Ivana šta je presudno kada on bira mesto za provod, na šta je on odgovorio: "Da bih izlazio negde moram da poznajem ljude, u smislu gazde, menadžere, konobare i slično, ali naravno i da je muzika kvalitetna." U nastavku priče Ivan ističe da su mesta na kojima se najčešće provodi klub Hill, zatim Cinema nedeljom kada je r'n'b veče, kao i da od nedavno posećuje kafane, od kojih posebno izdvaja kafanu Kod Ministra. Ivan takođe dodaje da se nikada ne dešava da mu se ne izlazi zbog toga što nema gde, jer u Beogradu uvek možete negde izaći i dobro se provesti.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Zanimalo nas je i kakav je osećaj poneti titulu najvećeg beogradskog klabera, na šta je Ivan kroz smeh odgovorio: "Ne mislim ja to za sebe. Samo sam neko ko, eto, malo više voli da skita" i dodaje "ipak, mislim da ni to neću raditi doveka" i dodaje da mu ne bi bilo teško da se odrekne provoda zbog nekoga, onda kada misli da treba, i nastavlja "Nisam navučen na izlaske sigurno. Mislim da svi, nazovimo, poroci, kad hoćeš da ih ostaviš idu iz glave. Samo rešiš da nešto ne radiš i to je to." A na pitanje kako uspeva da izdrži svakodnevni provod, Ivan kaže "Izdržavam, tačnije nije mi teško jer ja to volim. U suprotnom, niko me ne bi mogao naterati da izađem."

Sigurno ste se pitali kako izgleda njegov savršen izlazak, pa smo to za vas i saznali. Ivan navodi: "Savršeno veče je uvek kada su oko mene pozitivni ljudi koji su tu da bi se proveli i izđuskali. Ne volim kada neko izlazi samo da bi ispozirao i bio viđen."

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ivan nam je otkrio i zašto su devojke uvek oko njegovog stola: "Pa valjda im budem zanimljiv. Malo sam više opušten i blesav, pa im se to dopadne. A i gledam da budu kao male bele mede." A kada smo ga upitali da li bi njegova partnerka morala biti party maniac kao i on, Ivan kaže "Ne mora. Ali morala bi bar malo biti upoznata sa noćnim životom, da bi mogla skontati i mene."

S obzirom da se toliko provodi, Ivan ima i puno anegdota iza sebe. Sa našim čitaocima poželeo je da podeli sledeću: "Od skoro mi se mnogo njih javlja u klubovia, a ja ne mogu da se setim odakle ih znam, ili čak iste ljude upoznajem po pet-šest puta. Upravo zbog toga rešio sam da se sad pravim sa svina kao da ih se sećam. Međutim, prilazi mi devojka u klubu, ej ćao - zdravo, zagrli me, i ja se naravno napravim kao da se znamo, i kako si, šta radiš, hoćeš da se slikaš sa mnom, ja reko ajde, što da ne, i ona posle toga mene pita: Izvini, a jesi ti Ivan što je izašao u novinama"

Nama samo ostaje da vidimo, da li će, i koja, devojka naterati Kralja Provoda da se odrekne prestola.

 

beogradnocu.com