vesti

Ivana Sirena u kafe klubu Avenue!

Kafe klub Avenue stalno misli na vas i čini sve kako bi vam svake nedelje priredio nešto novo, drugačije i nezaboravno! Specijalno za vas, ove subote 5. oktobra, samo u kafe klubu Avenue peva intrigantna i neodoljiva Ivana Sirena!

Ivana Sirena, pevačica iz Kragujevca koja je pre godinu dana došla u Beograd, uveliko priprema prvi album, a do sada je objavila dva singla - “Suđena” i “Strah od ljubavi”. Ivana sa ponosom ističe da je na njoj sve prirodno, i da nikada nije išla “pod nož”, a u to se možete uveriti samo ako dođete večeras u kafe klub Avenue i uživate u glasu i stasu ove Kragujevčanke.

Ova sirena na nastupima najčešće peva stihove pevačice Svetlane Cece Ražnatović "Dabogda umro na njoj", ali i verzije hitova Rijane i Helene Paparizu. Sirena priznaje da je Ceca Ražnatović njen najveći uzor, pa zato i ne čudi što na nastupima najčešće peva numeru “Sve što imam i nemam” koja je najpoznatija po stihu “Dabogda umro na njoj”. Takođe, Ivana voli i strane izvođače, pa se pohvalila svojim obradama pesama Rihanne, Celine Dion, Helene Paparizou i Jennifer Lopez.

Avenue

Fotografisano u Kafe klub Avenue

Pored toga što će vas ova šarmantna dama zabavljati do jutra, kafe klub Avenue je samo za svoje goste pripremio veliki broj promotivnih cena koje će vas oduševiti! Večeras možete uživati u vinu Chardonnay po ceni od samo 1.300 dinara dok će Lav pivo 0,33 biti samo 220 din. Šejker će koštati 1.400, a flaša dunjevače, kajsije i kruške samo 2.700 din. Za one koji preferiraju viski, mogu uživati u ovom piću po promotivnoj ceni od 5.500 dinara za koju dobija i šest energetskih pića gratis.

Avenue

Fotografisano u Kafe klub Avenue

Kafe klub Avenue, novootvoreni lokal blizu Autokomande upućuje na njegovu ideju i koncept, a to je da teži ka postizanju viših ciljeva, veselju, dobroj muzici i odličnom provodu. Izlaskom u kafe klubu Avenue imaćete utisak kao da ste na pozornici, i zato će ovaj kafić igrati veliku ulogu u vašem životu. Ovaj ,,mini klub” je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste “plitkog džepa”. Dođite i uverite se sami!

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafe klubu Avenue. Vaš beogradnocu.com je uvek tu da vas obaveštava o svim novostima noćnog života u našoj prestonici.

 

beogradnocu.com