Club 94, Nova godina, Stefan Braun

Kažu da u Novu godinu treba ući nasmejan, srećan i okružen odabranim ljudima. Ovog puta imamo dobre vesti i ponude za sve one koji žele da odbrojavaju do ponoći uz vrhunske house ritmove, sjajno ozvučenje, osvetljenje, u pravoj klupskoj atmosferi!

splav Club 94

"The Doctor is Back!" - All inclusive žurka u popularnom klubu Club 94!  

Zahvaljujući sjajnoj prvoj sezoni, Club 94 je rešio da vas obraduje žurkom sa najboljim uslovima u gradu za doček Nove 2015, godine!  Cena karata u pretprodaji (do 21.12.) je samo 2.990 dinara. U cenu karte ulazi neograničena konzumacija preko 33 vrste domaćih i stranih pića (strana vodka, viski, gin, vino, pivo, kokteli, šejkeri...).

Za barske stolove je nephodno minimum četiri osobe, za visoko sedenje 8 osoba. Doplata za separe je 12.000 dinaraza minimum šest osoba, a u ovoj ponudi dobijate gratis Moet 0.7. Club 94 je mesto za urbanu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje atmosferu sa kvalitetnim house i RnB zvukom!

05-

Sledeći predčlog na listi je popularni klub Mr. Stefan Braun na devetom spratu Nemanjine 4!

Tamo se noći pretvaraju u jutra, tamo se zgrada trese od najbolje muzike, to je mesto gde se zaboravljaju sve brige i gde je jedini moto "Carpe diem", ili možda ipak "Carpe nox". U večeri 31. decembra, čekaće vas gospodin Braun i njegova ekipa, sa kojima se svako veče pretvara ni u šta drugo do u NAJLUĐU ŽURKA U REGIONU! Ako ste za nešto ludo, nešto nezaboravno i zasigurno posebno, onda vam je u novogodišnjoj večeri mesto sa Braunom, visoko nad svetlima Beograda. Disco, house, RnB, hip hop, vrteće se do zore.

Očekuju vas Open bar tokom cele noći i najbolji staff, spreman za svaki izazov koji pred njega postavite. Nazdravite zajedno za dane koji nam dolaze i za još luđe noći od onih koje pamtimo, 31. decembra u klubu Mr. Stefan Braun po ceni od samo 50 evra za devojke i 60 evra za muškarce. Po ovoj ceni dobijate ulaz i piće tokom cele večeri. Za rezervaciju barskih stolova potrebno je minimum 6 osoba, a visoko sedenje (10 osoba) je ulaznica, plus 100 evra za sto.

Beton-ng2015

Klub Beton je takođe ove godine uz vas. Ovaj popularni klub obaveštava svoje drage goste da su rešili da ponuda za doček Nove godine budepovoljna i prijateljska:

Karta po osobi iznosiće samo 20 eura. Za barski sto je takođe ista cena ali je minimum četiri osobe. Za visoko sedenje neophodno je minimum 8 osoba, dok je separe 200 eura, a karta po osobi 20 eura. Uz ovu ponudu dobijate i Moet 0.7 + Grey Goose 0.7 (ili Jack Daniel's) koji su u ključeni u cenu.

Prestižni klub Beton će svojim glamurom i pažljivo koncipiranim programom privući mnogo posetilaca, i to pretežno iz krugova urbane klupske populacije. Na žurke Beton kluba dolaze i poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume, novinarstva, a tako će biti i ove lude novogodišnje noći.

beton3

Doživite najbolji klupski provod u Novoj godini!

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com