vesti

Jelena Rozga na otvaranju kluba Kasina!

U četvrtak 19. septembra Jelena Rozga pevaće na spektakularnom otvaranju kluba Kasina Bar. U samom srcu Beograda, na Terazijama, gde se ovaj popularni klub nalazi, gosti će moći da uživaju tokom čitave naredne sezone u najboljim živim svirkama, po kojima je klub Kasina i poznat.

U klubu Kasina očekuje vas upravo sve ono o čemu Jelena Rozga peva u svom hitu “Obožavam”, odnosno dobro društvo, pozitiva, odlična zabava i osmeh. Ono što je sigurno nezaboravan provod uz numere kao što su „Nirvana“, „Bižuterija“, ali i pesme koje su obeležile postojanje grupe Magazin, neće izostati.

Otvaranje kluba Kasina biće prva u nizu sjajnih večeri gde će za vaš izvanredan provod biti zadužene najveće estradne zvezde iz Srbije i regiona. Nina Badrić, Van Gogh, Toni Cetinski, Crvena jabuka, Boris Novković, samo su neki od izvođača sa kojima ste do sad mogli da uživate na ovom izvrsnom mestu.

Nakon provoda sa Jelenom Rozgom i uživanja uz njenu fenomenalnu muziku, u klubu Kasina ćete u petak 20. septembra moći da uživate uz Gitarse, dok vas samo dan nakon toga, u subotu, na istom mestu očekuje Vesko Vučković.

Da biste prvi saznali sve novitete vezane za klub Kasina, kao i informacije o drugim prestoničkim mestima za provod, pratite vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda – beogradnocu.com.

Rezervacije za otvaranje, odnosno nastup Jelene Rozge, ali i za sva ostala dešavanja u klubu Kasina, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com