vesti

Kafana Dionis - nova kafana na beogradnocu.com.

U skladu sa njenim imenom, velika je sigurnost da ćete najlepše čaše vina popiti baš u kafani Dionis. U kafani Dionis na Zvezdari toče se najlepši momenti jednog kafanskog života koji uspešno koketira sa svim obličjima boemske idile.

Ipak enterijer ne odstupa od osnovnog kafanskog obličja, iako odaje utisak eskluzivnog kluba, kafana Dionis nije izgubila ono što je esencijalno za svaku kafanu, a to je pre svega duša, ali i delovi enterijera koji uspešno koketiraju sa nameštajem od drveta u prirodnim tonovima. Kafanska istorija je baš tu u vašoj od ovog trenutka omiljenoj kafani Dionis, ali u modernijoj dimenziji tu su kožne garniture pultovi i brižno odnegovana elegancija, ona pred kojom se svi razoružaju. U kafani Dionis može da se veseli i svoj kafanski smisao pronađe čak 200 ljudi i to svakog dana od 22h, pa sve dok vas zora ne pozove i dok poslednji gost oseća da je kafana Dionis miris koji mu je neprekidno i preko potreban. Muzički repertoar u kafani Dionis ne odstupa mnogo od kafanskog razloga za idealno veselje, tu su i narodnjaci i ciganska duša data na od kafanskog milja osveženom dlanu, ali ima i drugih taktova, nađe se po koja svima draga nota. Sedam dana nedeljno zabavlja vas neverovatni Cunami Bend, koji vas svojom muzikom, tera da celu noć budete na nogama. Ali to nije sve! Očekujte i velika muzička iznenađenja, jer kafana Dionis, voli da prijatno iznenađuje svoje goste.

Božanstveni provod u kafani Dionis možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Uvek smo tu u svim vašim naboljim, najveselijim i najbitnijim kafankim momentima, provod u kafani Dionis privlači naše neumorne objektive, nasmešite nam se.

 

beogradnocu.com